Végzetes baleset történt kedden az M3-as autópálya kivezető szakaszán a 15. kerületben. Információink szerint egy Citroen Picasso miután összeütközött egy autóval az oldalára fordult, majd rázuhant a sofőrre, aki a helyszínen meghalt.

Két autó ütközött

Információink szerint két személyautó ütközött össze kedden 15 óra 45 perc körül az M3-as autópálya Budapestről kifelé vezető oldalán, a 12-as kilométerszelvénynél, Rákospalota térségében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Sátorra volt szükség a helyszínelésnél

MTI/Mihádák Zoltán

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Rázuhant a sofőrre

A rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy ember meghalt. Úgy tudjuk, hogy a Citroen Picasso típusú jármű az oldalára borult és rázuhant a sofőrre, aki a helyszínén életét vesztette.

Sok mentő, rendőr, tűzoltó érkezett

Forrás: Facebook/Újpesti Polgárőrség

Nem használta a biztonsági övet

A Citroen sofőrje vélhetően nem használta a biztonsági övét, hiszen a borulás közben kiesett az autóból, így tudott rázuhanni a csaknem 1200 kilós jármű.

Hiába érkeztek a mentők, már nem tudták megmenteni a sofőrt

Forrás: Facebook/Újpesti Polgárőrség

Forgalomkorlátozás volt érvényben

Az újpesti hivatásos és önkéntes tűzoltók vonultak a helyszínre. Az egységek egy embert kiemeltek az egyik jármű alól és átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszon forgalomkorlátozás volt érvényben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép forrása: MTI/Mihádák Zoltán