Drámai baleset történt az éjjel Gyömrőn. Egy motoros hátulról nekiment egy autónak, a földre került, majd áthajtott a testén egy szemből érkező teherautó. A férfi nem élte túl a balesetet.

Nekicsapódott az autónak

Információink szerint egy 29 éves kókai férfi ment motorkerékpárjával augusztus 26-án 19 óra 01 perckor Gyömrőn a Mendei úton. A Kossuth köznél balra akart kanyarodni egy Skoda, de szemből jött egy teherautó, azt vára, hogy elmenjen. Közben a kanyarból a lejtőn érkezett a motoros és belerohant hátulról a Skodába. A motoros lezuhant, átrepült a bal oldalra és a teherautó elütötte a férfit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyorsan kiértek a mentők, rendőrök

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Átment rajta a teherautó

Az ütközés következtében a 29 éves férfi a motorról a szemközti sávba esett, ahol egy szabályosan közlekedő tehergépkocsi elütötte és lényegében átment a férfin.

Dráma az úton

Nem élte túl a férfi

A baleset következtében a motort vezető kókai férfi életéért a kiérkező mentősök már hiába küzdöttek, a helyszínen belehalt elszenvedett sérüléseibe. 

Tragédia Gyömrőn

Vizsgálja a rendőrség az esetet

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja a baleset bekövetkezésének okát és a körülményeit. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrök is megdöbbentek a látványon

 

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K.