Iszogatás közben vágta meg cimborája nyakát egy 22 éves férfi. A késelőt a rendőrök váci otthonában fogták el, aki tagadja a bűncselekményt. A férfi elfogásáról készült videót cikkünk végén tudod megnézni.

Iszogatás közben késelt

Közösen töltötte a délutánt 2021. július 26-án Sződligeten a 22 éves férfi és 40 éves ismerőse. Iszogattak, beszélgetettek, amikor a gyanú szerint a fiatal férfi egyszer csak elővett egy kést, és megvágta beszélgetőpartnere nyakát. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kórházba vitték a sérültet

Egy járókelő észlelte a történteket, azonnal mentőt és rendőrt hívott. A sérült ellátását a mentőszolgálat munkatársai a helyszínen megkezdték, erős vérzése miatt kórházba vitték.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Váci otthonában fogták el

A rendőrök azonnal indultak, nyomokat rögzítettek, információt gyűjtöttek, pár órával később már mentek is a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi váci otthonához.

Tagadja a cselekményt

A férfit elfogták és a rendőrségre vitték. G. Attila kihallgatásán a terhére rótt bűncselekmény elkövetését nem ismerte el, és panaszt tett a gyanúsítás ellen.

Eljárást indítottak ellene

Vele szemben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntette kísérletének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást, őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Inni akartak munka után

2021. február 26-án, délután a munkájukból mentek haza két férfi Vecsésen, amikor úgy döntöttek, hogy hazaérkezéskor alkohollal fognak lazítani egy kicsit.

Elfogyott a vodka

Az események hamar fordulatot vettek, amikor a párosnak este 8 óra körül elfogyott a vodkája, a pótlásról pedig egyiküknek sem volt kedve gondoskodni. Az egyik azt akarta, menjen a másik a boltba, a másik a társára mutogatott.

Összevesztek

Az üres üveg miatt szóváltás következett, a vitának pedig az vetett véget, amikor a 46 éves férfi egy késsel mellkason szúrta a 36 éves áldozatát. A seb mély volt, de először nem foglalkoztak a sérüléssel.

Kibékültek

Furcsa mozzanata a történteknek, hogy a két férfi szinte azonnal kibékült, és mivel úgy gondolták, a sérülés nem súlyos, sem a mentőket, sem a rendőrséget nem értesítették. Segélyhívást végül a az áldozat egyik rokona kezdeményezett, amikor telefonon értesült a történtekről.

Életveszélyes volt a sérülés

Ezt követően a mentők kórházba vitték a 36 éves férfit, a szívtájéki sérülését pedig életveszélyesnek minősítették. Eközben a 46 éves férfit rendőrök vitték be kihallgatásra. A helyszíni szemle során lefoglalták a zacskóba dobott, véres ruhadarabokat és az összes fellelhető kést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrség az alábbi videót tette közé a váci férfi elfogásáról

Kiemelt kép: a Vácon elfogott férfi – Forrás: police.hu