Troli és egy Clio ütközött a Dohány utca és a Klauzál utca sarkán, a troli utasa rosszul lett. A 74-es trolibusz emiatt nem érinti a Nagy Diófa utca megállót.

Nem adott elsőbbséget

Vasárnap délután egy középkorú férfi által vezetett Renault Clio a hetedik kerületi Klauzál utcában haladt, a Rákóczi út felé. A Dohány utcai kereszteződéshez érve azonban a sofőr figyelmen kívül hagyta a kihelyezett elsőbbségadás táblát. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nekiment a trolinak

Megpróbált balra kanyarodni a Dohány utcába, ám eközben az éppen odaérkező 74-es trolibusz a jobb oldalának ütközött.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Kórházba vitték az egyik utast

A baleset során a trolibusz fedélzetén ülő egyik utas, egy idős úr a hirtelen fékezés miatt előrezuhant és beverte a fejét az elválasztó üvegtáblába, hozzá emiatt mentőt hívtak, majd az Országos Baleseti Intézetbe szállították.

A kereszteződést a helyszínelés idejére lezárták

Fotó: G. K.

Autómentő viszi el

Az okozó sofőr nem sérült meg az ütközésben, de az autója mozgásképtelenné vált, azt autómentő fogja elszállítani.

A Renault utasai nem sérültek meg

A helyszínen a Renault utasairól egymásnak ellentmondó információkat kaptunk, ezért elképzelhető, hogy utazott még két személy a járműben, de ők sem sérültek meg.

Tűzoltók a helyszínen

A balesethez riasztották a fővárosi hivatásos tűzoltókat is.

A troli hirtelen fékezett

Fotó: G.K.

Kimaradt megálló

A BKK tájékoztatása szerint a 74-es trolibusz módosított útvonalon közlekedik, nem érinti a Nagy Diófa utca megállót baleset miatt.

Másik buszokat javasol a BKK

Az 5-ös, a 7-es, a 110-es, a 112-es, a 133E és a 8E autóbusz igénybevételét ajánljuk – írták a közleményben. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Fotó: G.K.