A repülőtér felől a város irányába ment a Lexus kedden, a sofőr elbambult és átment a szemközti sávba, mire észbe kapott már ott is volt egy Dacia. A japán luxusautó sofőrje azonban nem a saját sávja felé kapta el a kormányt, hanem az ellenkező oldalra. Teljesen érthetetlen a férfi reakciója, vélhetően abban a pillanatban azt sem tudta hol van, vagy elaludt.

Kihagyott a figyelme

A BudaPestkörnyéke.hu információi szerint a középkorú férfi igyekezett a Liszt Ferenc repülőtér felől a 4-es főúton Budapest irányába. Elmondása szerint a Market Central utáni útszakaszon egy pillanatra kihagyott a figyelme, ezért a belső sávból átsodródott a szembejövő oldalra. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csúnya lett a Lexus eleje

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Elrántotta a kormányt

Amikor észrevette, próbált korrigálni, balra rántotta a kormányt, de így is a Budapest felől érkező Dacia jobb elejébe rohant, majd megpördült és a Vecsés felé haladó belső sávban állt meg.

Roncsok az úton

Megsérültek

A Daciat egy szintén középkorú férfi vezette, mellette pedig a párja ült. Mindketten használták a biztonsági övet, ennek ellenére megsérültek.

Kiszakadt a Lexus kereke

Becsapódás

A hölgy valószínűleg reflexből kitámasztotta magát, de túl erős volt a becsapódás, ezért neki eltört az egyik csuklója, a sofőr viszont szerencsére csak könnyebben sérült. A Lexus vezetője sértetlenül úszta meg az ütközést.

Ennyi maradt a Dacia elejéből

Torlódás volt

A keddi baleset miatt a 100E és a 200E buszjáratok mintegy két órán keresztül megnövekedett menetidővel közlekedtek, mivel a forgalom már Szemeretelep megállótól lépésben haladt a Gyömrői út, valamint a ferihegyi gyorsforgalmi út kifelé vezető oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/G.K, K.A