A Tubi testvérpár remek likőrje egyenesen Izraelből

Bár az italfogyasztók többsége szereti az újdonságokat, ám a rövid italok kínálata többnyire ugyanolyan típusú italokból áll. Ám alig 10 évvel ezelőtt egy újdonság látott napvilágot Izraelben, amely azóta az egész világot meghódította. A Tubi 60 egy testvérpár sikertörténete, konkrétan Yanai és Hilal Tubié, akik Izrael egyik legnagyobb városában, Haifaban viszonylag rövid idő alatt kísérletezték ki, és dobták piacra a Tubi 60 névre hallgató egyedi ízvilágú italt, mely azóta meghódította a világot.

 A történet 2012-ben indult derítette ki az italkereso.hu , amikor is a Tubi testvérek nyilvánosságra hozták ezt a harmonikus aromákkal rendelkező egyedi likőrt. Egy évvel később már az izraeli piacon is terjeszkedi kezdtek, 2014-re pedig már a legtöbb Izraeli bárban kapható volt ez az ital. A 2017-es év hozta meg a nagy áttörést a testvérpár számára, amikor is világszerte elérhetővé vált ez a fűszeres-gyantás, rózsa kivonatot is tartalmazó ital. Magyarországon is ebben az évben jelent meg, azóta pedig már sok likőrkedvelő megkóstolhatta.

Hol tudjuk megkóstolni a Tubi 60 likőrt? 

Amennyiben mi is meg szeretnénk ízlelni ennek az egyedi és rejtélyes italnak az aromáit, nem kell egészen Izraelig utaznunk érte, igazából nem kell más tennünk, mint felmenni az italkereso.hu oldalára, és megrendelni. Jelenleg egyetlen cég forgalmazza hazánkban ezt az italt, de ez nem jelenti azt, hogy a Tubi 60 népszerűtlen lenne kis hazánkban, épp ellenkezőleg. Egyedi ízvilágával már sok italkedvelőt varázsolt el, ennek nyomán pedig egyre több vendéglátóhelyen érhető el. Egy Izraelben élő magyar fiatalember kezdte el importálni egyébként hazánkban a Tubi 60 likőrt, amely az elmúlt években a likőrkedvelők egyik kedvencévé vált, nem csoda hiszen nagyon jellegzetes és utánozhatatlan íze van.

Nagyon kellemes és könnyed, ugyanakkor domináns citrusok ánizs és gyömbér jellemzi. Magában fogyasztva, vagy koktélba egyaránt kiváló, de még egyszer a legfontosabb üzenet az ÖRÖM! Ha beszereznéd akkor látogass el az italkereso.hu olalára és vedd meg a megjobb áron. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.