Egy mindenre elszánt rajongóval gyűlt meg a baja Soltész Rezsőnek. A napjainkban is népszerű énekes a hölgy közelítését visszautasította, aki azonban ezután csúnya bosszút állt.

Bosszút forralt a rajongó

Nem sok olyan sztárt ismerünk, akinek legalább egyszer nem gyűlt meg a baja a lelkes rajongóival. Még akkor is így van ez, ha a lelkes követők alapvetően semmi rosszat nem akarnak. Soltész Rezsőt egy hölgy szerette volna közelebbről is megismerni. Sajnos a visszautasítás olyannyira nem esett jól az érintett személynek, hogy bosszút forralt az énekes ellen. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Elhivatott rajongók”

A történet még napjainkban is élénken él az előadó emlékeiben. Az esetet a TV2 népszerű vetélkedőjében, a Szerencsekerékben idézte fel a népszerű énekes, miután a műsorvezető, Kasza Tibi arról faggatta, voltak-e elhivatott rajongói a hat évtizedes pályafutása alatt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A titokzatos miskolci lány

 „Van néhány kellemetlen emlékem erről a korszakról. Volt egy-két dolog, amivel bizalmasan és óvatosan kellett bánni. Volt néhány hölgy, aki nagyon komolyan gondolta, hogy beleereszkedik az életembe. Ilyen volt egy miskolci lány is” – árulta el a népszerű énekes.

Mindig az első sorban ült

„Amikor hosszabb turnék voltak, akár egy hétre is elköltöztünk Miskolcra és minden faluban volt egy Soltész Rezső-fellépés. Mindegy, hova mentünk, Szerencsre vagy máshova, ez a hölgy ott volt, és az első sorban ült. Mindig fekete ruhát viselt, talán mert elegáns akart lenni” – folytatta a történetet Soltész Rezső.

Le kellett zárni a témát

 „Egyszer csak bekövetkezett az a helyzet, amit udvariasan elhárítottam, mert le kellett zárni a témát” – mesélte.

Nem ért véget a történet

A történetnek azonban még nem volt vége. Az énekes Budán lakott és egy hófehér, nagyon szép Zsigulival járt. Az egyik szűcs barátja egy fehér színű szőrborítást készített az ülésekre.

Körbefújták fekete festékkel

„Mikor mentem az autóhoz, akkor láttam meg, hogy fekete spray festékkel az autót valaki körbe lefújta, de minden indulat benne volt abban a flakonban” – idézte fel az énekes a Metropol hasábjain.

Le tudták mosni

„Tudtam, hogy ez a lány volt az. Persze nem fordultam a rendőrséghez. Szerencsém volt, mert februárban történt, és mínuszok voltak, ennek köszönhetően nem indult be a kémia a festékszórón, így le tudták mosni a szervizben benzin segítségével. Ez egy ilyen élmény volt!” – fejezte be a történetet a 78 éves művész. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Soltész Rezső. Fotó: archív