Nem vette észre a kamion sofőrje a magasságkorlátozó táblát és megpakolt kamionnal megpróbált átmenni egy híd alatt a 10. kerületben, a Könyves Kálmán körúton. A magasságkorlátozóba beakadt a rakománya és valósággal leszakította azt a járműről.

Szépen ment-ment a kamion

A 10. kerületben a Könyves Kálmán körúton, a külső sávban közlekedett egy magyar rendszámú nyergesvontató az Árpád híd felé csütörtök délután.

Benézte a táblát

Napi programajánlat Budapestről és környékéről, folyamatosan frissülő tartalommal. Ne maradj le te sem a legjobb helyekről, eseményekről. A részletekért kattints ide!

Összenyomódott a rakomány

Túl magas volt a rakomány

A Kőbányai úti kereszteződést elhagyva megközelítette a vasúti aluljárót, azt viszont a sofőr elfelejtette, hogy a rakománya túl magas ahhoz, hogy átférjen alatta.

Flexel vágják szét a rakományt

Nekiütközött a vasból készült korlátozónak

A fémből készült ablakszállító kalodák nekiütköztek a magasságkorlátozónak és az úttestre, a szalagkorlátra, valamint a nagy forgalmú bicikliútra zuhantak, ahol szerencsére éppen nem tekert kerékpáros, illetve más járműben sem esett kár.

Sokáig dolgoztak a rakomány szétszerelésén

Nagy erőkkel érkeztetk a tűzoltók a műszaki mentéshez

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója úgy tudja, a teherjármű vezetője nem sérült meg a baleset során. A fővárosi tűzoltók nagy erőkkel vonultak a helyszínre, jelenleg éppen az úttesten heverő szállítmányt darabolják fel, majd visszapakolják a vontatmány platójára.

Sok tűzoltó vonult ki

Egy felsővezeték is megsérült

A balesetben egy felsővezeték is megsérült, így a BKV műszaki szakemberei is kivonultak. A Népliget irányából óriási a torlódás, mivel a Kőbányai úttól csak a belső sáv járható.

Fotók: BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián