Ünnepélyes keretek között átadták az új regionális cselgáncstermet Csömörön. A megnyitón jelen volt Tuzson Bence közszolgálatért felelős államtitkár, Csömör országgyűlési képviselője, Simicskó István, a Honvédelmi Sportszövetség elnöke, továbbá Tóth László, a magyar szövetség vezetője.

Az MJSZ támogatásával a diákok és az egyesület jövőbeni tagjai a térség legnagyobb, 300 négyzetméteres tatamiján sportolhatnak.

A Csömöri Torna Egylet (CSTE) az év elején kezdte meg működését, és jelenleg hat szakosztállyal – atlétika, cselgáncs, kosárlabda, sportlövészet, fogathajtás, e-sport – várja a sportolni vágyókat. A dzsúdótermet a sportfejlesztés első ütemének befejezéseként adták át, a második szakaszban pedig egy földszint alá süllyesztett, tíz beállásos, 25 méteres versenylőteret alakítanak ki. A beruházás harmadik ütemében az összes szakosztályt kiszolgáló konditerem és szociális helységek létesülnek.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 


Nem tudod, hogy neked ki az országgyűlési képviselőd? Kattints ide és elmondjuk!


A csömöri Mátyás Király Általános Iskola diákjai a mindennapos testnevelés részeként a délelőtti és kora délutáni idősávban elsajátíthatják a dzsúdó alapjait, délután pedig az edzések alkalmával versenyszinten is tatamira léphetnek.

MTI