Csuja Imre 29 éves fiának holttestét az agglomeráció peremén, a Naplás-tónál találták meg, kötél is volt a helyszínen. A fiú édesapjával dolgozott a Mi kis falunk forgatásán. Döbbenetes, de 16 évvel ezelőtt a művész már elvesztette első gyermekét.

Péntek reggel derült ki, hogy a színész gyermekénél kötelet is találtak a helyszínelő rendőrök – írja a LikeNews hírportál. A fiatalember holttestére csütörtökön találtak rá.

A testet reggel kilenc óra körül vette észre egy, a kutyáját sétáltató hölgy a Naplás-tó melletti erdőben – írja a Blikkre hivatkozva a LikeNews. A hölgy a közelben dolgozó munkásoktól kért segítséget, akik értesítették a rendőrséget. A test közelében állt egy szürke Suzuki, amivel valószínűleg az áldozat érkezett a helyszínre.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A hatóságok az iratai és a mobiltelefonja alapján azonosították Csuja Imre fiát, aki egy kötelet is vitt magával az erdőbe. A BRFK az üggyel kapcsolatban azt mondta, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Édesapjával dolgozott

Csuja Imre fia évek óta édesapja mellett dolgozott, a Mi kis falunk forgatásain például a stáb sofőrjeként vett részt, de 2016-ban a Tékasztorik forgatásain is alkalmazták.

Egyik akkori munkatársa így beszélt róla a Blikknek: „Különleges világ, kicsit búgócsiga, kicsit zen, kicsit kobold, segített nekünk mindenben, amit csak kértünk, hozott, vitt, kaját szerzett, kábelt húzott, lámpát pakolt. Édes gyermek”.

Csuja Imre első gyermekét 16 évvel ezelőtt tragikus körülmények között vesztette el. Bár Gergő szólt szüleinek, hogy nem szeretne élni, már a szakember sem tudott segíteni a démonjaival küzdő fiún. A színészt akkor kollégái támogatták, hogy fel tudja dolgozni a rettenetes tragédiát.

VAN SEGÍTSÉG! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!

Kiemelt kép: illusztráció, Csuja Imre