Újabb baleset történt az 1-es főút bicskei elkerülő és az M1-es felhajtó találkozásánál, a SPAR logisztikai központ közelében, ahol havonta többször van baleset.

Nem állt meg

A Volkswagen Golf kombi Tatabánya felől haladt Budapest felé, majd a vezetője balra akart kanyarodni az M1-es felhajtó ágára, azonban nem adta meg az elsőbbséget a Budapest felől érkező ezüst Audi A6 kombinak. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sérült a Gold eleje

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Megpördült a Gold

Az A6 a nagy erejű ütközés következtében jobbra letért az úttestről és a lehajtó ágon, a STOP-táblánál várakozó fekete Audi A4 kombinak vágódott, a Golf pedig megpördült és a menetirány szerinti bal oldalra sodródott.

Fotó a baleset helyszínéről

Nem sérültek meg

Mindkét, haladásban lévő autóban kirobbantak a légzsákok, így minden érintett saját erejéből el tudta hagyni az autóját, így a Golfot vezető férfi, az ezüst Audiban utazó két fiatalember és a fekete Audit vezető nő is. Nagy szerencséjük volt, mert közülük végül senki sem szenvedett sérülést.

Elszállították az autót

Torlódás alakult ki

A balesethez a bicskei önkormányzati tűzoltók vonultak, akik áramtalanították a járműveket, majd a műszaki mentésben segédkeztek. A helyszínelés és műszaki mentés ideje alatt váltakozva haladt a forgalom az érintett útszakaszon.

Így történt a baleset

Másik baleset is történt ma, délután egy idős házaspár haladt az M5-ös autópálya Pest megyei szakaszán, a Szeged felé vezető oldalon. A sztráda 47-es kilométerszelvényében, Újhartyán térségében a sofőr azonban nem megerősített információink szerint elaludt a volán mögött.

Kórházba szállították őket

A Toyota jobbra letért a pályáról, a leállósávon keresztül az árokba csapódott, majd átfordult a tetején, végül a vadkerítést is átszakítva a kerekein állt meg. Szerencsére a sofőr és felesége is használta a biztonsági övét, így mindketten csak könnyebben sérültek, saját erőből el tudták hagyni a roncsot, de a mentőszolgálat munkatársai így is kórházba szállították őket.

Leállósávot érintette a mentés

A helyszínre a dabasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik segítettek a műszaki mentésben. Az autópálya forgalmát a baleset nem érintette, a helyszínelés és a mentés is csak a leállósávot vette igénybe. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: https://automento024.hu/