Döbbenetes, ami a gödöllői HÉV vonalán történt: fiatal, 16 éves lányokat szúrt ki magának egy férfi, aki a fiatalkorúak szeme láttára csinált olyat, amit nagyon nem szabadna.

Félreérhetetlen ajánlat

A megbotránkoztató eset a gödöllői HÉV vonalán, a 16. kerületi Nagyicce megálóban történt még hétfőn. A Metropol beszámolója szerint egy 60 év körüli férfi fényes nappal nyilvánosan könnyített magán, direkt, mindössze pár méterre a 16 éves lányoktól, aztán odalépett hozzájuk és félreérthetetlen ajánlatott tett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pénzért akarta csinálni

A lányok ezt visszautasították, majd szóltak a szüleiknek és feljelentést is tettek. Az egyik lány anyukája a portálnak elmondta, hogy már az visszataszító volt, hogy a férfi a lányok szeme láttára végezte el a dolgát, ám ami ezután történt, az sokkolta őket igazán, hiszen közölte, hogy pénzért magához nyúl.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megszólalt az egyik lány anyukája

„Visszament a lányomhoz és a barátnőjéhez – akik nem is voltak kihívóan felöltözve -, és megkérdezte tőlük, hogy mennyire bevállalósak. Miután mondták, hogy semennyire, mégis ajánlatot tett nekik. Azt mondta, hogy fizetne érte, ha „előttük könnyíthetne” magán, és ők végig néznék… és másért is” – mondta el az édesanya a portálnak.

Részletes személyleírás

A lányok egyébként részletes személyleírást is adtak a férfiról: „Körülbelül 178-180 centi magas, 58-63 év körüli férfi, ősz hajú, nagy borosta, feszülős, sötét sapka, illetve sárga és kék színű széldzseki volt rajta, alatta futó pulóver és susogós sportnadrág. A kerékpárja pedig szürke és kék volt.”

Kritikus vonal

Mint korábban már több alkalommal beszámoltunk róla, a gödöllői HÉV meglehetősen neuralgikusnak számít, ugyanis rendre történnek ezen a vonalon olyan undorító bűncselekmények, amelyek súlyos közfelháborodással járnak.

Megtámadtak egy nőt

Ami a legdurvább, hogy alapvetően is számos is ilyen esetről hallani a HÉV járatok vonalain. Itt, a BudapestKörnyéke.hu oldalán is beszámoltunk arról az esetről, melynek során egy édesanyát támadtak meg, szintén a gödöllői HÉV-en. A nőt a támadója meg akarta becsteleníteni, ám mivel ellenállt, megverte. A borzalom még 2021 év elején történt. Mint megírtuk az üres HÉV szerelvényen egyszer csak szembe ült vele egy férfi és azt mondta neki, hogy húzza le a nadrágját, mert közösülni akar vele.

Össze volt zárva a támadójával

A HÉV-szerelvény nem volt bekamerázva, ezért az asszony valóban egyedül volt, hosszú percekig elmenekülni sem tudott, szó szerint össze volt zárva a támadójával. 

Támadás a megálló közelében

Pár hónappal később egy hasonló bűncselekmény történt a Szilasliget megállónál. Itt este egy hazafelé tartó nőt akart megtámadni egy fiatal férfi. Az áldozat ellenállt, így szerencsére sikerült megfutamítania támadóját, akit pár nappal később ismert fel az állomás térfigyelő kamera felvételén. Később azt vallotta, „rámásztam, valamint rosszat akartam vele”.

Kikapcsolt az agya

Egy másik férfi augusztus 15-én, a kerepesi megállóban egy nő látványára vette elő becses szervét, fényes nappal. Pechére pont egy térfigyelő kamera alatt tette mindezt, így a rendőröknek nem volt nehéz dolguk. O. Ferenc beismerte tettét, ám konkrét magyarázatot nem tudott rá adni. Elmondta, kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya”.

A rendőrségi razzia sem segít?

Egymást váltva járőröztek fővárosi és Pest megyei rendőrök a HÉV gödöllői vonalán 2022. október 17-én, illetve 2022. október 20-án. Nem ez volt az első alkalom, hogy ilyen komplex ellenőrzést tartottak az utasok megnyugtatására, ám kérdés, hogy a hasonló, kampányszerű akciók kellő visszatartóerőt jelentenek-e. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció