A Penny és az Aldi után a Spar Ma­gyar­or­szág is vissza­hívja azo­kat a ter­mé­ke­ket, amik abban a bajai gyár­ban ké­szül­tek, amelyek lisz­té­ri­á­val fer­tő­zöt­tek lehetnek. Kiderült, hogy az IGLO is gyártatott a az érintett céggel, most ezeket a termékeket is visszahívják!

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu agglomerációs hírportálon beszámoltunk róla, a Greenyard Frozen Hungary Kft. által gyártott egyes fagyasztott zöldség és zöldségkeverékek visszahívását rendelte el a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) Listeria monocytogenes baktérium lehetséges jelenléte miatt.

A SPAR Magyarország nemrég adta ki a friss közleményét az ügyben, ez alapján a SPAR Magyarország tájékoztatja a közvéleményt, hogy a vállalat nem áll kapcsolatban a Greenyard Frozen Hungary Kft.-vel.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A mai napon azonban olyan információk birtokába jutott cégünk, miszerint két partnerünk, a Maresi Foodbroker Kft. által forgalmazott egyes Iglo márkájú fagyasztott zöldség és zöldségkeverék termékeket, valamint a Jász-Tész Kft. által forgalmazott egyes salátákat és salátakeverékeket a Greenyard Frozen Hungary Kft. gyártotta. Ezen információ alapján a SPAR Magyarország elővigyázatosságból, a felelős forgalmazói magatartás szabályait betartva úgy döntött, hogy azonnali hatállyal zárolja és visszahívja az érintett termékeket, amelyek azonban hőkezelést követően biztonsággal elfogyaszthatók” – írja a Spar sajtóosztálya.

A felsorolt termékeket blokk nélkül is vissza lehet vinni bármelyik magyarországi SPAR, City SPAR, INTERSPAR, SPAR partner, SPAR market, SPAR express, valamint DESPAR áruházba, és a vételárat visszafizetik.

A visszavonásban érintett termékek:

A Maresi Foodbroker Kft. által forgalmazott termékek a következők: IGLO ZSENGE TAV.ZÖLDBORSÓ 450G IGLO ZSENGE VAJBAB 450G IGLO NYÁRI ZÖLDSÉGKÖRET 450 G IGLO ZÖLDS.KÖRET KERT.NÉ 450G IGLO ZSENGE PARAJPÜRÉ 450 G IGLO KRÉMES PARAJ 450G IGLO FRANCIA SALÁTA 450G IGLO SÓSKAKRÉM 450G IGLO BROKKOLI RÓZSA 450G IGLO ZSENGE VAJBAB 750G IGLO ZSEN.MORZS.KUKORICA 750G IGLO ZSENGE ZÖLDBORSÓ 750+150G IGLO MEXIKÓI ZÖLDSÉGKEV.450G IGLO FITNESS ZÖLDSÉGKEV.450G IGLO MEDITERRÁN ZÖLDS.KEV.550G IGLO ZSENGE ZÖLDSÉGKEVERÉK BÉBIRÉPÁVAL 400G IGLO ZSENGE TAVASZI ZÖLDBORSÓ 750G IGLO ZÖLDSÉGKÖRET KERTÉSZNÉ MÓDRA 450+90G IGLO HÚSLEVES ZÖLDSÉGKEV.500G KREATÍV KONYHA IGLO MINESTRONE ZÖLDSÉGK.500G KREATÍV KONYHA IGLO SÜTNIVALÓ ZÖLDSÉGDUÓ 400G KREATÍV KONYHA IGLO ZÖLDSÉGKEV.RAGUHOZ 400G KREATÍV KONYHA

A Jász-Tész Kft. által forgalmazott termékek a következők: FRANCIASALÁTA ALAP 1KG MEXIKÓI SALÁTAKEVERÉK 1KG