Újabb drogbotrány borzolja a kedélyeket a hazai sztárvilágban. Az elmúlt órákban egyre több helyről erősítették meg a hírt, miszerint egy ismert magyar énekesnőt mentővel és rendőri kísérettel vittek egy budapesti kórházba. Szemtanúk szerint mindkét kezét el kellett látni. A rendőrség eljárást indított.

Kábult állapotban

A híresség erősen kábult állapotban került kórházba, ahol azonnali ellátásban részesült. Ezt követően toxikológiai vizsgálatnak vetették alá, ami kokaint mutatott ki a szervezetében.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőröket riasztották

A rendőröket október 27-én reggel riasztották egy angyalföldi lakásba. A mentők egy nőt szállítottak innen be a kórházba. A zsaruk csekély mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen. Az anyagot szakértők vizsgálják.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Eljárás indult

Az ügyben a 13. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása gyanújával indított eljárást. Kihallgatás, vélhetően az énekesnő állapota miatt, még nem történt. A nő sérüléseivel összefüggésben nem merült fel bűncselekmény gyanúja a rendőrség tájékoztatása szerint.

„Rögtön felismertem!”

„Rögtön felismertem. Az is azonnal szemet szúrt, hogy mindkét kezét ellátták, ugyanis mindkét alkarját kötés borította” – mondta a Blikknek egy szemtanú, amikor az énekesnőt beszállították, majd ellátták a sérüléseit.

Kevés az információ

Az énekesnő jelenlegi állapotáról egyelőre nincs információ, és arról sem, miként szerezte sérüléseit, mi történt pontosan az angyalföldi lakásban.

Ki lehet a híresség?

Természetesen folyamatosan megy a találgatás arról, ki lehet az a híresség, akit bevittek a kórházba. A nevet a személyiségi jogok miatt nem hozhatják nyilvánosságra, de borítékolható, hogy nem sokáig marad titokban, ki az érintett és pontosan mi történt vele

Kábítószeres botrányok

A BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt arról, hogy a korábban több televíziós műsorban is feltűnt divattervező, Herczeg Zoltán lakásán nagy mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak a rendőrök. A férfi elismerte a kábítószer-fogyasztás tényét.

Az ismerősök nem hiszik, hogy kereskedett is az anyaggal

A divattervező ismerősei el tudják képzelni, hogy vásárolt kábítószert Herczeg Zoltán. Azt azonban kizártnak gondolják, hogy kereskedett is volna azzal.

Akár nyolc évet is kaphat

A hírek szerint Herczeg Zoltán is ott volt egy olyan születésnapi partin a közelmúltban, ahol tálcán kínálták körbe a kábítószert. A divattervezőt egy hónapra vették őrizetbe, erre az ügy érintettjei befolyásolásának veszélye miatt van szükség. Amennyiben beigazolódnak a Herczeg Zoltán ellen felhozott vádak, akár nyolc év börtönbüntetést is kiszabhatnak rá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív