Összeütközött két személyautó Budapest 12. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasoron, a Városmajor utcánál. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket, amelyek akadályozták a forgalmat. A helyszínre mentők is érkeztek.

Hírhedt kereszteződés

A BudapestKörnyéke.hu helyszíni tudósítója lapunknak elmondta, kedd este ismét karambol történt a hírhedt kereszteződésben a Szent János kórháznál. A fekete Opel Zafira a Budagyöngye felől a külső sávban érkezett, majd zöld jelzésre nem egyenesen a Városmajor utcába haladt tovább, hanem tévesen balra kanyarodott a Széll Kálmán tér felé. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mindig probléma

Ezzel mindig az a probléma, hogy szemből, a Városmajor utcából ilyenkor nyilván szintén zöld van, hiszen elvileg egymás mellett haladnak el a járművek – legalábbis ha valaki nem érti félre a jelzőlámpák jelzését, mint jelen esetben.

Helyszíni felvétel:

Megsérültek

Így a kereszteződés közepén a szemből érkező fehér Ford Galaxy az Opel jobb elejébe rohant, mivel annak a sofőrje nem álmodta, hogy balra kanyarodik, ám feltűnt előtte a szabálytalanul balra kanyarodó Zafira. Mindkét gépkocsit nő vezette, be voltak kötve (a Ford Galaxyban ki is robbantak az első légzsákok, az Opelben pedig valószínűleg azért nem, mert oldalról és a motortér kapta az ütést), de így is megsérültek.

Fotó a helyszínről:

Tűzoltók is jöttek

A Ford sofőrje például a térdén és a kezén, ezért mindkettőjüket kórházba szállították, az elsődleges vizsgálatok alapján szerencsére csak könnyebb sérülésekkel. A fővárosi hivatásos tűzoltókat is riasztották a karambolhoz, ők áramtalanították a járműveket, majd segítettek a műszaki mentésben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Helyszíni felvétel:

Kiemelt kép és belső fotók: www.automentesbp.com