A Bikás park csomópont után a Budafok és Albertfalva irányú, most pedig a Keleti pályaudvar Zugló, Újpalota irányú buszmegállókban helyezett ki közterületi FUTÁR kijelzőt a BKK.

A BudaPestkörnyéke.hu agglomerációs hírportált százezrek olvassák az agglomeráció mind a 90 településén, köztük sok az álláskereső és a munkahelyváltáson gondolkodó. Hirdessen nálunk állást és meglátja: szuper áron, gyorsan megtalálhatja velünk az ideális alkalmazottat. Klikk ide a részletekért!

Ezzel már ezeken a forgalmas helyszíneken is valós idejű utazási adatok jelennek meg, az ott közlekedő járatok várható érkezési idejével és egyéb aktuális forgalmi információkkal.

Két, kifejezetten nagy forgalmat bonyolító csomópontban, a Keleti pályaudvarnál a Zugló, Újpalota irányú buszmegállóban, valamint a Bikás Park metróállomás mellett található, Albertfalva és Budafok irányú megállóban telepített a BKK új FUTÁR kijelzőt a nyáron.

A telepített eszközök amellett, hogy a megállót érintő járatok várható érkezési idejéről valós idejű információt adnak, egyéb aktuális forgalmi változásokról is könnyen, hatékonyan tudják a megállóban várakozó utazókat értesíteni, akár futószöveg, akár a beépített hangszórók segítségével hangos tájékoztatás keretében is.

Ezekkel együtt már összesen 315 FUTÁR kijelző segíti a közlekedőket a legforgalmasabb csomópontokban, illetve megállóhelyeken, további 69 helyszínen pedig a telepített hangszórók segítik szükség esetén az utasok tájékoztatását. A BKK a FUTÁR kijelzők számának további bővítését tervezi.

Kiemelt kép: BKK-app – Montázs: BudaPestkörnyéke.hu – az agglomeráció kedvenc hírportálja. Hasznos közlekedési információk, állás, munkahelyek, jogi tanácsok, kert, ház és barkácstippek Budapest környékén. Itt élőknek és kiköltözőknek!