Ahogy azt tegnap megírtuk itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon, az M5-ös bevezetőn balesetet okozott egy nő. Több autó ütközött, a hölgy azonban lelépett volna. Az autósok elkapták és a földre terítették. Ma kiderült, hogy a nő nemrég a 9. kerületben is balesetet okozott.

Videó készült arról a jelenetről, amikor a vasárnap több autós lefogott egy nőt az M5-ös bevezetőjén. Az történt, hogy az asszony tömegkarambolt okozott, 5 autó törött össze.

Amikor a sérült autók vezetői azt látták, hogy a vétkes sofőr elillanna, kiugrottak a kocsiból és a földre rángatták, hogy megvárják vele a rendőrséget.

Az RTL Híradó egyik nézője szerint a jól szituált, harmincas-negyvenes éveiben járó nő a kétsávos úton szaladgált az autók között, majd civilek próbálták lefogni.

A sokkos állapotba került nő üvöltözött, hogy engedjék el, miközben ütlegelte a körülötte álló embereket. Végül sikerült kihúzni a füves területre és ott tartani a rendőrök kiérkezéséig. A hatóságok helyszíni bírságot szabtak ki rá.

Mint kiderült, a balesetet okozó nő nemrégiben a kilencedik kerületben is balesetet okozott. A rendőrség mindkét esetet vizsgálja.

A videót ide kattintva tudod megnézni

Kiemelt kép: részlet a videóból