Tajvani volt a lány, akit barátja egyelőre tisztázatlan okok miatt lelőtt, majd magával is végzett. A gyilkossághoz apja vadászpuskáját használta.

Apja vadászpuskájával végzett mindkettőjükkel

A Blikk.hu írta meg, hogy barátja ölhetett meg egy tajvani lányt Szegeden. Friss információk szerint az informatikával foglalkozó férfi az apja vadászpuskájával lőtte le a lányt, majd magával is végzett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Szombat hajnalban bukkantak a holtestekre

Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai szombat hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. A bűncselekmény egy hatlakásos, kétszintes társasház egyik földszinti lakásában történt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A gyilkosság előtt nem sokkal bocsátották el a férfit

Az RTL Híradó az eset kapcsán most arról számolt be, hogy információik szerint a feltehetően a barátja által meggyilkolt lány negyedéves tajvani orvostanhallgató volt, míg barátja pedig informatikával foglalkozhatott és a gyilkosság előtti napokban bocsátották el a munkahelyéről.

Csendes lány volt

„Egy egyetemista kislány volt, nagyon kedves, angolul tudott csak. Nagyon csendes volt, csak ritkán találkoztunk” – mondta a lányról az egyik szomszéd, aki hozzátette, hogy a férfit korábban soha nem látták a környéken.

Különös hangra ébredtek a szomszédok

„Szombat reggel, fél 7-háromnegyed 7 körül hallottunk öt különös, tompa puffanást. Olyan hang volt mintha egy szőnyeget porolnának” – mondta a férfi, aki úgy gondolta, hogy a gyilkos lövéseket hallhatta, ám információk szerint a pár akkor már rég halott volt. A szomszéd így feltehetően a rendőri helyszínelés zajaira ébredhetett fel.

Nem hagyott búcsúlevelet

A férfi állítólag nem hagyott búcsúlevelet, így még mindig nem tudni, miért következett be a tragédia.

Beteges féltékenység?

A helyieknek fogalmuk sincs, mi történhetett az ajtók mögött, a környéken többen azt suttogják, hogy a férfi féltékeny volt a barátnőjére, méghozzá betegesen.

Kedves, udvarias pár volt

„Csak látásból ismertük őket, nemrégiben jöttek ide. De mind a nő, mind pedig a férfi kedves és udvarias volt. Semmi gond nem volt velük, kimondottan csendesek voltak” – tette hozzá a nő.

Napok óta nem érték el a férfit

A TV2 információi szerint a rendőrök azért hajnalban érkeztek a helyszínre, mert a férfit a rokonai már két napja nem érték el, ezért jobbnak látták értesíteni a hatóságot. Ekkor találták meg bent a valószínűleg már régóta ott heverő testeket.

Lelőtte a nőt

Egyelőre nem tudni biztosan, hogy a férfi pontosan hogyan végzett barátnőjével. A Tények információi szerint a férfi lelőtte a nőt, majd magával is végzett, így valóságos mészárszék fogadta a zsarukat a lakásban.

A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt fotó: RTL