Döbbenetes dolog történt egy, a 40-es éveiben járó nővel Budapesten, a 4-6-os villamoson. Egy férfi ugyanis hosszú perceken keresztül szorította hozzá a nemiszervét a járművön.

A villamoson zaklatta

A sokkoló esetről regina a Borsnak beszélt, elmondta, hogy a A férfi a villamoson lévő tömeget kihasználva zaklatta őt. A nő bár nem esett kétségbe, mégis sokkos kapott, az eset után pedig feljelentést tett a rendőrségen. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elmenekült

A szatír elmenekült a helyszínről, azonban a rendőrök a járművön lévő kamerák felvételeinek elemzésével remélhetőleg hamar azonosítják majd őt.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feljelentést tett a nő

Regina a rendőrök után a nyilvánossághoz fordult a történetével, elmondása szerint azért, mert szeretné elérni, hogy mások se féljenek felszólalni, ha ilyet tapasztalnak.

Orvosi segítség

Negyvenes nő vagyok, és a mai napon megértem, hogy szexuálisan zaklattak. A trauma ellenére erős tudok maradni, de könnyen lehet, hogy a nálam fiatalabb hölgyek egy hasonló inzultust jobban a szívükre vennének” – mondta a portálnak a nő, aki úgy véli a férfi nem börtönt érdemel a tettéért, szerinte sokkal inkább orvosi segítségére szorul.

Nem egyedi eset

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta pár napja egy férfi a kerepesi HÉV megállójában szerzett magának örömet, őt a rendőrök nem sokkal később elfogták. Az esetről Kerepes polgármestere is beszámolt, akinek a birtokába került egy kamerafelvétel, melyen jól kivehető a szeméremsértő alak.

Ultimátum

A polgármester ultimátumot is adott az elkövetőnek, közösségi oldalán közzétett posztban azt írta, amennyiben feladja magát nem hozza nyilvánosságra a videót. A férfi azonban nem jelentkezett, így a polgármester posztolta a videót.

Ezzel magyarázta a tettét

A férfi, miután elfogták a zsaruk azt mondta, kórházban lévő gyermeke miatt „kibukott és kikapcsolt az agya”. A HÉV megállóban állva meglátta a padon ülő nőt és nem tudja miért csinálta, amit csinált. Tettét azóta megbánta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

“Kibuktam és kikapcsolt az agyam” – ezzel magyarázta tettét az a férfi, aki a kerepesi HÉV megállóban szerzett örömöt magának, a rendőrök Pásztó környékén fogták el a “mézpergetőt”

Kiemelt kép: 4-6 villamos