Ismét gázolt a vonat: a Győrből Pécsre elindult Helikon InterRégió az esti órákban, Kaposvár és Dombóvár között, Nagyberki megállóhelynél ütött el egy embert. A helyszínelés végéig Csoma-Szabadi és Baté között nem közlekedhetnek a vonatok.

Gázolás Kaposvár és Dombóvár között   ​

A Győrből Pécsre 15:11-kor elindult Helikon InterRégió az esti órákban, Kaposvár és Dombóvár között, Nagyberki megállóhelynél elgázolt egy embert A helyszínelés végéig Csoma-Szabadi és Baté között nem közlekedhetnek a vonatok. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótlóbusz érkezett

A Dombóvár–Gyékényes vonalon az esti órákban hosszabb eljutási időre kell számítani. A forgalom, vonatpótlás szervezése folyamatban van. Gyékényesről Dombóvárra 19:39-kor elindult személyvonat utasait Kaposvár és Dombóvár között pótlóbusz szállította – írta a Mávinform.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

„Borzasztó”

Az egyik monori közösségi oldalon több szemtanú is ebszámolt a történtektől. „Borzasztó, ami történt, nem is értem, miért kellett ezt tenni” – írta egyikük. „A vonat félig beért a monori állomásra és öngyilkos lett valaki, a vonat hosszas dudálás után gázolta el” – tette hozzá egy másik kommentelő.

Rosszul lett vagy szándékosan tette?

Többen feltették a kérdést, vajon az idős asszony rosszul lett-e, esetleg elszédült, esetleg sietett vagy pedig szándékosan vetette magát a vonat elé. „Dehogy sietett, a behaladó vonat előtt lepett be kb. 25-30 méterrel Monori erdő felől, a peron végénél” – érkezett a válasz.

Nem tudott megállni

„A szalagkorlát és a sín között állt a néni. A mozdonyvezető elmondása szerint, amikor észrevette, azonnal dudált és vészfékezett, de elé vetette magát és sajnos már késő volt, nem bírt meg állni” – írta egy helyi lakó.

Ez lehetett az oka

 „Sajnos nem maradt családja. Nemrég halt meg a férje is és nem tudta feldolgozni. Tragikus, ami vele történt!” – fogalmazott az áldozat egyik ismerőse.

Nem elég a rendszeres késés…

„Botrány, hogy mennyien ezt a módot választják manapság, szerencsétlenek, akiknek vonattal kell járnia, már nem csak a sima késéssel kell számolni napi szinten, hanem a gázolás miatti késéssel is” – tette hozzá egy elkeseredett utas.

Gázolás Gödöllőnél

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Gödöllő térségében is elütött a vonat egy embert. Az Isaszegi úton történt a gázolás Gödöllő és Isaszeg között egy vasúti átjáróban. A vonat hiába dudált, a férfi a síneken maradt, a mozdonyvezetőnek pedig esélye sem volt, hogy időben megálljon.  A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció