Tragikus események zajlottak Csepelen hétfőn délelőtt: egy nő zuhant ki az egyik panelház hetedik emeletéről. A tragédia ugyanabban a házban történt, amelyből pénteken egy kisgyermek esett ki.

Kiugrott az ablakon

Kiugrott egy 32 éves hölgy Csepelen, a Kossuth Lajos utca és az Ady Endre út kereszteződésében lévő társasház hetedik emeletéről. A tragédia ugyanabban a társasházban történt, ahol pénteken egy 3 éves gyerek esett ki az ötödik emeletről. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Mentő érkezett

Hétfő délelőtt rendőrök lepték el az egyik csepeli lakótelepet. A helyszínre mentő is érkezett. A mentők sokáig küzdöttek, a hosszú újraélesztési kísérlet ellenére sem sikerült megmenteni a harmincas nő életét, aki vélhetően önszántából ugrott ki az ablakon.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem találták a gyereket

Amint beszámoltunk róla, pénteken, Csepelen egy 5. emeleti lakásból esett ki egy kisgyerek. A szülők a lakásban tartózkodtak, amikor a tragédia történt. Csak azt vették észre, hogy nem találják a 3 éves gyereket. Először a lakásban keresték, de nagy zajra lettek figyelmesek, amely az utcáról szűrődött be a lakásba.

A járókelők találtak rá

Ekkor néztek ki az ablakon, a látottak pedig sokkolták őket. A gyermekük a bokros területre esett. A járókelők találtak rá és azonnal segítséget hívtak.

A gyereket, súlyos, életveszélyes állapotban vitték kórházba.

A történtek okát vizsgálják, a rendőrség pénteken azt közölte, hogy kiskorú veszélyeztetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indítottak. Hétfői hírek szóltak arról, hogy a kisfiú túl van az életveszélyen.

Már nem lélegeztetik

Lélegeztetve szállították a kórházba, a lépét súlyos trauma érte, s erősen vérzett. A gyermek egyik rokona azt mondta a Borsnak, hogy a fiúcska tüdejében már megszűnt a nyomás, és segítség nélkül is képes levegőt venni, valamit a belső vérzése is elállt.

Több bordája is eltörött

A névtelen hozzátartozó, aki járt a kisfiúnál a kórházban, azt is elárulta, hogy a zuhanás következtében a gyermek három bordája eltörött, emellett a vállát is zúzódások borítják, de reménykednek a legjobbakban, illetve, hogy a kicsit rövidesen hazaengedik a kórházból.

Nincs összefüggés a két esett között

A két eset között minden jel szerint nincs összefüggés, a kisfiú ugyanis az ötödikről zuhant ki, a mostani áldozat pedig egy másik lakásból. A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Ha segítség kell!

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció