Adrenalinfüggők, autóimádók figyelem! Május elsején ismét Nagy Futam Budapesten – itt van minden, amit tudni kell!

A te sikered, a mi sikerünk! Gyere hozzánk hirdetésszervezőnek és vidd el minden hónapban a parádés jutalékod! A részletekért kattints ide!

Hamarosan újra itt a Nagy Futam Budapesten, és megannyi programmak várja az oda látogatókat, érdeklődőket. Az autóimádóknak szinte kötelező program, hiszen a motorsport színe-java bemutatásra kerül.

Felvonulnak a hazai autósport sztárjai, mint Michelisz és Kiss Norbert, valamint a raliklossz világbajnokságon induló Szabó Krisztián, vagy a 14 alkalommal Dakar veteránja, Szalay Balázs.

A Formula 1 részéről a holland pilóta, Max Verstappen fogja koptatni a gumikat a Red Bull versenyautójával. Ezen kívül az ABB FIA Formula E bajnokság egyik versenygépét is bemutatják, amely először lesz látható Magyarországon.

Az igazi kuriózum, hogy Május 1-jén 8 órától 13 óráig megnyílik a paddock, azaz lehetőség lesz boxutca-látogatásra, ahol testközelből láthatják az érdeklődők, hogy mi is áll a verseny mögött. A rendezvény csúcspontja a 14 órakor induló háromórás Formula 1 show.

A rendezvény ingyenesen látogatható, így mindenkinek ajánljuk! A hatalmas várható tömeg és a nem túl jó időjárás ellenére is kihagyhatatlan program, hiszen önmagában a hangulatért is megéri ide látogatni.

Idén az Andrássy úton lesz megtartva a rendezvény, az Oktogon és a Deák tér között lesz a száguldozás. A szervezők egy térképet is készítettek, amelyen az óriás kivetítők is fel lettek tüntetve, így biztosan a legjobb helyekről nézhetjük a műsort!

Forrás 

A rendezvény azonban forgalmi változásokkal is jár, ezek a következők május 1-jén:

Május 1-jén 6 órától 18 óráig lezárják a Bajcsy-Zsilinszky utat teljes hosszában, az Andrássy utat az Oktogon és a Bajcsy-Zsilinszky út között, a József Attila utcát és a Károly körutat. Elsején a környező utcákban is lezárásra kell számítani.

Egész nap terelt útvonalon közlekedik a 9-es busz, Óbuda Bogdáni út felé a Harminckettesek tere és a Nyugati pályaudvar közötti, Kőbánya alsó vasútállomás felé pedig a Nyugati pályaudvar és a Kálvin tér közötti megállókat nem érinti.

Az M1-es metró az Opera és a Bajcsy-Zsilinszky út megállóhelyeken nem áll meg szerdán 11 órától 16 óráig,