A Budapesti Közlekedési Központ és a MAHART együttműködésében menetrend szerinti hajójárat indul a Duna Budapesti szakaszán. Június 4-től, péntektől kétóránként induló körjárattal lehet utazni a folyó belvárosi szakaszán. Az egész napra érvényes jegy egy ezresbe kerül, de a BKK havi bérletet is elfogadják. A hajók utvonalát egy térképen a cikkünk alján nézheted meg.

Ismét járnak a hajók

Ismét közlekedik rendszeres hajójárat a Duna fővárosi szakaszán. A BKK és a MAHART együttműködésében június 4-től, péntektől menetrend szerinti körjárattal lehet utezni a Vigadó tér–Akadémia–Margitsziget (Sportuszoda)–Batthyány tér–Műegyetem–Bálna–Vigadó tér útvonalon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Városnézésre is jó

Hétköznapokon a közösségi közlekedési módok népszerű alternatívájaként is igénybe vehető a hajójárat, hétvégente pedig a hazai és külföldi turisták csodálhatják meg a folyóról Budapest nevezetességeit és páratlan Duna-parti panorámáját.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kétóránként indulnak

A hajók keddtől vasárnapig közlekednek 12 órától kétóránként indulnak 20 óráig. Az utolsó járat 21:15-re ér vissza a Vigadó térre. Hétfőn a hajóközlekedés szünetel. A menetrend ezen a linken érhető el.

Bérletet is elfogadnak

A körjáraton keddtől csütörtökig a BKK havi bérleteivel, vagy az egy hónapnál hosszabb érvényességű termékeivel lehet utazni.

Napi ezres a jegy

Péntektől vasárnapig, illetve bérlettel nem rendelkező utasoknak 1000 forintos napijegy váltható. A jegy birtokában az érvényesség napján korlátlan alkalommal nyílik lehetőség az utazásra.

Hajón is megvehető a jegy

Jegyvásárlásra személyesen a Vigadó téri hajóállomáson, a többi kikötőben pedig a hajón van lehetőség.

Most hétvégén indul

Nyitási akcióként az első hétvégén, azaz június 4-én, 5-én és 6-án, pénteken, szombaton és vasárnap BKK-bérletet is elfogadnak a hajón. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a hajók útvonala

Szolgálati közlemény

Tudjuk, hogy sok a reklám itt nálunk és elnézést is kérünk ezért. A BudaPestkörnyéke.hu teljesen független portál. Nem kapunk állami pénzeket és az olvasóktól sem kérünk egy fillért sem. A szerkesztőségünket a reklámbevételekből működtetjük, ebből fizetjük az újságírókat, ebből készülnek a cikkek. Amikor egy hirdetésre kattintasz pár forintot kapunk a hirdetőtől, így működünk. Köszönjük a türelmed, az érdeklődésed és azért ne feledd: a hirdetések is az olvasóért vannak, hiszen olyasmit akarnak neked mutatni, ami talán neked is érdekes lehet. Ha mégsem így lenne, elnézést és egyszerűen köszönjük, hogy minket, az erősebb napokon Magyarország legolvasottabb top 20 hírportálja közé került BudaPestkörnyéke.hu hírportált olvasod.

Kiemelt kép forrása: BKK