A gyanú szerint ruhátlan felvételeket készített a férfi a kisfiúról, és olyan dolgokat művelt vele, amelyeket nem lett volna szabad. A férfitól lefoglalt adathordozókón más, kiszolgáltatott helyzetben lévő kiskorúakról is találtak felvételeket.

A kisfiú anyja tett feljelentést

Július 11-én délután a szigetszentmiklósi rendőröknél feljelentést tett a bántalmazott kisfiú édesanyja. Elmondta a zsaruknak, hogy a 8 esztendős fia zaklatott állapotban elárulta, szörnyű dolgok történtek vele, amikor a család egyik ismerősénél éjszakázott a szülei engedélyével. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt mondta a fiú

Az anya elmondása szerint a férfi olyan cselekedetekre vette rá a gyermekét, amire egy kisfiút nem lett volna szabad. Ruhátlan testéről, intim testrészéről fotót és videót is készített az illető.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A nyomozók felkeresték a férfit

Másnap a Pest megyei nyomozók ellátogattak a férfi otthonába. Az 59 éves taksonyi személyt elfogták és elő is állították. Átkutatták a lakását is.

Bizonyítékokra bukkantak

A nyomozók a férfi mobiltelefonjait, számítógépét is lefoglalták. Bizonyítékként lajtromba vettek felnőtt tartalomra utaló iratokat, továbbá gyermekekről készült illegális videókat.

Ezt mondta az 59 éves férfi

Amikor a taksonyi férfit kihallgatták, nem élt panasszal a gyanúsítás ellen. Vallomása szerint azt mondta a fiúnak, hogy fürdés után nem kell felvennie ruhát, mivel ez őt nem zavarja. Nem tagadta, hogy a ruhátlan gyermekről és intim testrészéről videót készített.

Az elfogott személyről készült kép

A gyanúsított taksonyi férfi – Forrás: Police.hu

Ezzel magyarázta tettét

Az 59 éves férfi elmondta, miért vetemedett ilyesmire. Azt állította, hogy később a fotók és videók nézegetésével szerette volna kíváncsiságát kielégíteni.

A rendőrség fotója

A gyanúsított taksonyi férfi – Forrás: Police.hu

Ez a súlyosbító körülmény

Az azóta letartóztatott férfival szemben a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja az eljárást. A taksonyi férfi súlyos büntetésre számíthat, mivel 12. életévét be nem töltött, felügyelete alatt álló személlyel szemben követte el tettét. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A rendőrség videója az eset kapcsán

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyéke.hu