Kétségbeesve keresi unokahúga a 80 éves Kovács Kornéliát. Az idős asszony Budapestről indult el haz,a Leányfalura. A településre még megérkezett, de a jelek szerint az otthonába napok óta senki nem járt.

Eltűnt egy leányfalui asszony

Eltűnt egy 80 éves nő. Kovács Kornélia Leányfalun él, ahová Budapestről indult el szerdán. Egyik rokona a Facebookon azt írja, hogy az idős asszony megérkezett Leányfalura, a strandnál lévő CBA-ba vagy Tahi hídnál lévő Tescoba készült vásárolni.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Beszéltek vele telefonon

A családtag azt írja, hogy amikor megérkezett Leányfalura az idős asszony, még beszéltek vele telefonon, minden rendben volt vele.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Nem ért haza

Utána viszont már nem tudták elérni, ez lett gyanús a családnak. A budapesti rokonok elmentek a leányfalusi házhoz. Az ingatlanban jól láthatóan napok óta senki nem járt.

A rendőrség is keresi

A rokonok bejelentették a rendőrségen. „Mi is kerestük a környéken, de nem találtuk, nagyon aggódunk miatta!” – írta a Facebookon Kovács Kornélia unokahúga.

A rendőrség is közzétette az idős asszony fotóját

Forrás: police.hu

Személyleírása

Ruházata: Fehér kabát, vállon keresztbe átvetett biciklis szerű táska. Neve: Kovács Kornélia, 80 éves.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A család elérhetősége

Ha bárki látta, vagy tud róla valamit, bármilyen információért nagyon hálás lenne a család. Elérhetőségeik: +36703625379 / +36705175057

Itt lehet elérni a rendőrséget

Kérjük, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a rendőrséget: a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó telefonszámok a nap 24 órájában fogadják a bejelentők hívásait. vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát.

Kiemelt kép: Kovács Kornélia – Forrás: Facebook