Szeretnéd feltenni a párodnak a nagy kérdést? Ha igen, valószínűleg gyakoroltad már az egyik térdre ereszkedést, dolgoztál a beszédeden, és egészen biztos vagy benne, hogy a másik igent mond. Itt az ideje tehát, hogy a gyűrűre összpontosíts.

A gyűrűvásárlás azonban a legtöbb férfi számára egy hatalmas próbatétellel ér fel. Ha téged is ez az érzés kerít hatalmába, akkor feltétlenül olvasd el az alábbi útmutatónkat, amelyben adunk néhány tippet egy olcsó, mégis minőségi eljegyzési gyűrű kiválasztásához. 

Állapíts meg egy költségkeretet!

Az első dolog, amit tudnod kell, hogy elmúltak már azok az idők, amikor kettő, vagy akár három havi fizetést is rá kellett költeni egy eljegyzési gyűrűre. Ezek az ékszerek ugyanis már különféle árkategóriákban is megvásárolhatók, így te magad szabhatod meg, hogy mennyit áldozol a gyűrű vásárlásra. 

A tudás hatalom

Ha őszinték akarunk lenni, a legtöbbünk nincs a legjobb helyzetben, ha ékszereket kell választani a párjának. Hiszen nem elég, hogy millióféle stílusú eljegyzési gyűrű létezik a piacon – a hagyományostól kezdve a kortárson át az art decoig –, de még a fémeket és a színeket tekintve is végtelennek tűnik a választék. 

Ezért azt javasoljuk, hogy gyűjts össze mindent, amit a szeretett személyről tudni érdemes. A Pinterest táblái például igazán hasznos tanácsadók lehetnek. Javasoljuk azonban, hogy az egyéb közösségi média fiókjait is nézd meg, hátha egy fontosabb információra bukkansz. Amennyiben ez az út nem vezet sehová, akkor kérdezd ki a családtagjait, a barátait és közvetlen ismerőseit! De akár nála is puhatolózhatsz. Arra viszont feltétlenül ügyelj, hogy ezt finom tedd meg, nehogy megsejtsen valamit.

Ismerd meg a gyűrű stílusokat!

Nem vásárolsz új motort sem anélkül, hogy ne tudnál egy-két dolgot a gyártókról, ezért eljegyzési gyűrűt sem vehetsz anélkül, hogy tudnád mit keresel. Solitaire, halo, vintage – ezek elsőre számítógépes játékok neveinek tűnhetnek, de valójában különféle eljegyzési gyűrű stílusok. Végezd el a házi feladatodat, és jobb helyzetben leszel ahhoz, hogy tudd, melyik a megfelelő gyűrűt, amikor meglátod!

Vedd figyelembe a karikagyűrűt!

Lehet, hogy ilyenkor még kicsit korainak tűnhet a karikagyűrűre gondolni, de ez a folyamat fontos része. Hiszen előfordulhat, hogy párod a későbbiekben ezt a két ékszert együtt fogja majd hordani. Ezért mindig jó ötlet ellenőrizni, hogy az adott karikagyűrű jól illeszkedik-e a választott eljegyzési gyűrűhöz.

Keress egy megbízható eladót!

Az eljegyzési gyűrű egy igazán nagy befektetés, ezért mindenképpen legyél óvatos azzal, hogy hol vásárolod meg. Igaz, hogy ez azon időszakok egyike, amikor az online vásárlás rizikós lehet, de számtalan megbízható, jó hírnévvel rendelkező webáruházat tudunk felsorolni, köztük a Gyűrűgurut is, amely személyre szabott szolgáltatást nyújt. 

A munkatársaik végigvezetnek az egész folyamaton, és a tapasztalatukkal segítenek megtalálni a pénztárcádnak legmegfelelőbb megoldást. Így megszabadítanak a gyűrűvásárlás okozta stressztől is. 

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.