A fanatikus férfi felmászott a Party Aréna tartósátrának tetejére. A DJ leállította a show-t és kérte a férfit, hogy jöjjön le onnan.

Onnan biztos jobban látott

Szombat este Alan Walker ült a DJ pult mögött a Sziget fesztivál Party Arénájában. A show alatt annyira tetőfokára hágott a hangulat, hogy egy férfi felmászott a sátor egyik tartóoszlopának a tetejére – írja az Index. Miután ekkora tömegben és hangzavarban nehéz lenne leszedni a magasból a rendbontó fesztiválozókat, mikor egyikőjük már csaknem a plafonig mászott, a biztonsági szolgálat Alan Walkerrel együtt a legjobb megoldást választotta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Személyesen kérte meg

A mutatványt a norvég zenei producer sem tudta nézni, ezért leállították a bulit. Walker maga szólt a férfinek, hogy jöjjön le a magasból, mert addig nem folytatja a zenélést.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Üvöltött mindenki

A koncerten résztvevőknek természetesen nem tetszett, hogy megszakadt a zene, kórusban ordibálták a férfinek, hogy jöjjön le.

Elbeszélgetett az őrökkel

A fanatikus bulizó végül épségben lejutott, de már várta a biztonsági szolgálat, hogy felvilágosítsa a biztonsági előírásokról.

Ez Alan Walker legnépszerűbb száma:

Sok helyről jönnek

A Szigetre már kedden több ezren kiköltöztek, 103 országból érkeznek vendégek, és 54 ország művészei készülnek produkcióval. Naponta több mint 150 koncert, előadás és egyéb program, a 6 nap alatt mintegy 1000 produkció mutatkozik be az 53 programhelyszín.

Féláron

A 11. életévüket be nem töltött gyerekek ingyen léphetnek nagykorú felügyelete mellett a fesztivál területére, a 14. életévüket be nem töltött fiatalok pedig csak felnőtt kísérővel vehetnek részt a fesztiválon. És minden nap este 11 óra után – az eMAG támogatásával – féláron vehetünk aznapi jegyet, vagyis este 11-től reggel 8-ig olcsóbban bulizhatnak. A hagyományos rockzenei programok pl. 23 órától kezddódnek.

Jön a zárás

A fesztivál szerdán kezdődött, kedden este már mintegy tízezer ember volt a Szigeten, amely augusztus 15-ig tart, és emiatt az egyik rakpartot (Auchan háta mögötti rész) is lezárták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Innen indult

A Sziget története Gerendai Károly és Müller Péter Sziámi saját ötlete alapján, Szekfű Balázs segédletével az 1993-ban megrendezett Diáksziget fesztivállal kezdődött „Kell egy hét együttlét” szlogennel. Az esemény helyszínéül ezúttal is az Óbudai-szigetet szemlélték ki, mely azóta is otthont ad a rendezvénynek.

Sziget sikerei

2011-ben Európa huszonöt legnagyobb fesztiválja közül a Sziget lett az első a Yourope (európai fesztiválszövetség) és a Virtual Festivals Europe által szervezett szavazáson a „nagyfesztiválok” versenyében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Sziget fesztivál