Érdekes események szemtanúi lehettek azok, akik pénteken este a Szilágyi Erzsébet fasornál jártak. A János kórháznál egy személygépkocsi került a sínekre, és ezzel nem kis felfordulást okozott.

Nem tudni, miért történt

Arról egyelőre nem kaptunk információkat, hogy mi okozta a váratlan szituációt, de a közlekedés rendje azóta helyreállt, és vélhetően személyi sérülés sem történt.

Ezt alaposan elnézte

Fotó: Facebook/2.kerületben élők

Benézte a forgalmi rendet

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról 2020 tavaszán, hogy egy piros autó sofőrje nagyon benézte a forgalmi rendet a Clark Ádám téren, mert valahogy a villamospályára keveredett és fennakadt a síneken.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fel sem tűnt neki

Terelőútvonalra kellett állítani a 41-es villamost, mert egy személygépkocsi került a vágányokra a Lánchídnál. A sofőr vélhetően nagyon benézett valamit, mert valahogy a sínekre keveredett és az sem tűnt neki fel, hogy az alagútban csak sínek vannak.

Veszélyes üzem

A BKK közösségi oldalán egy hozzászóló megjegyezte, hogy nem lenne szabad mindenkinek jogosítványt adni, mások pedig a gyakorlatlan sofőrök okozta veszélyekről írnak.

A Vigadónál egy Mercedes akadt fent

Ugyancsak itt, a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon írtuk meg, hogy a Vigadónál egy fekete Mercis hölgy a 2-es villamos vonalán a sínre hajtott. Ott is leállították a forgalmat.

Eltévedt a hölgy

A villamos vezetője akkor azt mondta: „Megállt egy autó előttünk. Megkérdeztem a nőt, hogy mit csinál, mire azt mondta, hogy nem tudja, hol van. Gyógyszert hozott fel vidékről egy ismerősének – idézte fel az esetet a Mercivel szemben megálló villamos vezetője, nem titkolva, hogy meglepődött a látványon.

Sikerült kitolatni

Azt is elmondta: daru is érkezett a helyszínre, ám végül sikerült kitolatni a Mercedessel a síneken. A zavarelhárító kollégák profizmusa segített a gyors megoldásban – tette hozzá a villamosvezető.

Koccanás a körúton

Ezen a héten adtunk hírt arról, hogy összeütközött egy villamos és egy személyautó Budapesten, az 5. és a 13. kerület határán, a Szent István körúton, a Hegedűs Gyula utcánál. Egy embert a műszaki mentést végző fővárosi hivatásos tűzoltók emeltek ki a gépkocsiból. A vizsgálatok alapján kiderült, a sofőr súlyosan megsérült. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: autó tévedt a sínekre a János kórháznál. Fotó: Facebook/2.kerületben élők