Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt több mint három hónappal ezelőtt mondta ki a bíróság Galambos Lajos és Boglárka válását. A felek azóta is jóban vannak, a három közös gyermekük pedig örökre összeköti őket.

Titokzatos hölgy

A Blikk azonban most azt írja, hogy Lajcsi szívét meghódíthatta egy titokzatos hölgy. “Már hosszú ideje a csónakházamban éltem, és ott az egyedüllét kényelme megérintett, de ez nem jelenti azt, hogy nem akarok vagy nem tudok ebből kilépni.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nyitott az új szerelemre

“Az az igazság, hogy nyitott vagyok egy új szerelemre, és van is a környezetemben olyan, akivel el tudom képzelni, hogy hosszú távon egy párt alkossunk” – mondta portálnak a zenész, aki úgy tűnik újra randizik, sőt az is lehet, hogy komolyabbra fordul majd a kapcsolat.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

Nem egyszerű eset

“Nem vagyok egy egyszerű eset. Folyamatosan dolgozom, hétvégén fellépni járok, a vasárnap pedig szigorúan a gyermekeimé. Ráadásul az ő áldásuk is kell, ha párválasztásról van szó. Annyit elmondhatok, hogy a boldogság életérzése már itt van az életemben.

Nehéz eset

Lajcsi egyébként nehéz éveket tudhat maga mögött, hiszen az évekig tartó bírósági ügye mellett magánéleti gondokkal is meg kellett küzdenie. Válását végül januárban mondták ki, erről itt a BudapestKörnyéke.hu oldalán is írt adtunk, ezt követően nem sokkal pedig árulni kezdték a boldogasszonypusztai birtokukat is.

Ez is érdekelhet:

Eladás

Az eladás kapcsán most az zenész azt mondta, jól halad, most az budapesti életét szervezi. “Bár az volt a terv, hogy vidéken építkezünk a gyerekekkel, végül közösen úgy döntöttünk, a fővárosban legyen a székhely. Persze, ennek ellenére vidéken is lesz egy bázisunk, ott, ahol ők felnőttek. Budán vettünk egy társasházat, ahol a gyerekeknek is lesz egy saját apartmanjuk.”

Boldogság

“Örültem, hogy a gyerekeim szeretnének a közelembe lenni, holott választhatták volna azt, hogy mindenki külön éljen, nem haragudtam volna rájuk ezért.Minden vasárnap együtt ebédelünk, majd hosszú órákig beszélgetünk a világ dolgairól, a gyerekek terveiről, céljairól.” – mondta a lapnak Lajcsi, aki arról is beszélt, hogy a nehézségek ellenére szoros a kapcsolata a gyerekeivel. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajcsi – Forrás: TV2