Az Apple Watch okosórák piacra kerülésük óta elvarázsolják a felhasználókat nemcsak egyedi, stílusos megjelenésükkel, hanem funkciókkal is. Ma már a 8. szériánal tartanak, de változatlanul sokak kedvencei egyik legnagyobb előnyüknek, az egységes kinézetnek köszönhetően, amely megkülönbözteti őket más gyártók okosóráitól, és a semmivel össze nem téveszthető Apple Watch feelinget nyújtja minden modellcsaládjánál.

Az egészséges életmódra vágyóknak igazi társai lehetnek az okosórák, amelyek az alap egészségügyi és fittségi adatok mérése, követése mellett akár az okostelefon helyett mobilhálózati kapcsolatra és más fejlett funkciókra is használhatók önmagukban is. 

Apple Watch-ok mindenkinek

Az Apple Watch alapszéria két tokméretben, női és férfi csuklóra, 41 és 45 mm nagyságban készül. A nagy kijelző jól áttekinthetővé, könnyen kezelhetővé teszi. A különböző anyagú, többféle színben kapható szíjakkal mindenki saját igényeire szabhatja kedvenc okosóráját, és a rögzítés miatt sem kell aggódnia, bármelyiket is választja, biztosan a helyén tartja majd az órát.

A variálható szíjakkal, akár a sportos, akár a klasszikus vagy az elegáns vonalat követed, pillanatnyi hangulatodhoz, öltözékedhez, stílusodhoz szabhatod Apple Watch-odat. Egy mozdulattal szétszedhető és rögzíthető valamennyi típus, így pillanatok alatt megvagy a cserével, akár a reggeli rohanásban is.

Okosóra funkciók

Az okosórák lényegesen több funkcióval rendelkeznek, mint az okoskarkötők. Az alapvető, egészséget támogató funkciókon – véroxigén, EKG, szívritmus és pulzusszám mérés, alvásfázis és cikluskövetés – felül telefon, üzenetküldés, zenehallgatás és streamelés funkciókkal is rendelkeznek, de az Apple Watch-okkal segélyhívást is indíthatsz, vagy akár még ennél is többre használhatod: 

  • Várakozás közben játszhatod is rajta kedvenc játékodat. 
  • A térképes navigáció segítségével nem kell attól tartanod, hogy eltévedsz, de a gyereked helyzetét is követheted vele, ha ő is rendelkezik Apple Watch-csal. 
  • A vízi sportokat sem kell kihagynod, 50 m-ig vízálló, így szörfözhetsz, úszhatsz vele bátran.
  • A strandbüfében pedig az Apple Pay-en keresztül fizethetsz is vele. 
  • Otthon kényelmesen működtetheted vele az Apple TV-t vagy feloldhatod a Mac-edet.

Az összes szuper funkció mellett a szíjak cseréjével biztosíthatod, hogy megjelenésed minden helyzetben tökéletes legyen.

Rugalmas Apple Watch szövetszíjak 

A lélegző anyagból készülő, divatos szövetszíjak áteresztik a levegőt, így rendkívül kényelmes viseletet biztosítanak, amihez hozzájárul a rugalmassága is. A tépőzáras csat könnyen állítható a csuklón akár sportolás közben is. 

Mivel az Apple Watch okosórák mérete a kezdetektől állandó, így az újonnan megjelenő szíjak minden korábbi modellel is kompatibilisek – csak a szíj szélességére ügyelj – ezáltal nem kell azt érzned, hogy a régebbi óráddal ódivatúvá válsz. Mindig választhatsz egy újabb anyagú és színű pótszíjat, amit a hangulatodnak megfelelően cserélgethetsz.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.