Ma már sokféle színű védőszemüveg-lencse kapható, mivel a munkaalkalmazások széles skáláján használják őket. Minden attól függ, hogy hol van és mit csinál. Beltéren van, és minden részletet látnia kell, vagy szabadban van, és csökkenteni kell a tükröződést? Mai bejegyzésünkben a védőszemüvegek különböző színeit fogjuk megvizsgálni, hogy segítsünk kiválasztani a megfelelőt az Ön munkájához és a munkaruházatához.

A legegyszerűbb és leghatékonyabb módja ennek az útmutatónak a használatára az, hogy talál néhány olyan tulajdonságot, amelyre szüksége van, és értékeli őket. Ha például beltéri használatra olyan lencsékre van szüksége, amelyek a kontrasztot is növelik, akkor a rózsaszínt, a kéket vagy a borostyánszínt kell választania. Olvasson tovább, hogy csiszolja a munkaruhavonatkozó perspektíváját.

Kontrasztnövelés

A kontraszt növelésére a legjobb lehetőségek a rózsaszín, a kék, a narancssárga, a borostyán és néhány bronzszín. Ha tehát növelni szeretné a környezet kontrasztját, amelyben dolgozik, válasszon ezek közül a színek közül.

Túlzott napfény

Ha olyan területen dolgozik, ahol sok a vakító fény, akkor bármilyen tükrös üveget vagy a borostyán bármelyik árnyalatát válassza. Ha azonban olyan szemüveget keres, amely esős és felhős napokon is megfelelően működik, valószínűleg nem ezek az árnyalatok a legjobb választás. Gyenge fényviszonyok és esős napok esetén maradjon a szürke árnyalatoknál.

Beltéri használat

Ha munkája során többnyire zárt térben tartózkodik, általában az átlátszó szemüveg a legjobb választás. Vannak azonban, akik a borostyánszínű, rózsaszín, kék vagy narancssárga szemüveget részesítik előnyben. Csak győződjön meg róla, hogy ha színes opciót választ, a szín nem lesz túl intenzív, és nem fogja feleslegesen megerőltetni a szemét.

Alacsony fényerő

Ez gyakran nagyon veszélyes helyzet lehet. Ha ez az Ön munkaterülete, válasszon körültekintően. A legnépszerűbb árnyalatú opciók a borostyánszínű, a rózsaszín és a narancssárga.

Kültéri használat

A kültéri környezetben a legszélesebb a színválaszték. Választhat és szürke árnyalatot, bármilyen tükrös árnyalatot, polarizált üveget vagy bronzot. A tükrözött opciók általában a legnépszerűbbek, mert nem engednek annyi fényt a szembe.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a munkasnadrag.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.