Hiába próbálta megmenteni a házasságát Király Viktor és Virág Anita, nagyon úgy fest, hogy az egy éve külön élő páros útjai végleg elválnak, hamarosan a válóper is elindulhat.

Egy éve külön

Arról, hogy Király Viktorék házassága zátonyra futott még év elején kezdtek el cikkezni a lapok. Információk szerint az énekes felesége, Virág Anita a közös gyermekükkel ki is költözött a szadai házukból, ám ennél több dolog sokáig nem derült ki. Az édesanya azonban nemrégiben beismerte, már több mint egy éve külön élnek Viktorral. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Próbálkoztak

A részletekről feltehetően azért nem beszéltek, mert eleinte ők sem tudták, végleges-e a döntésük. A pár hosszú időn át küzdött azért, hogy rendbe hozzák a dolgokat egymás között: közös családi programokat, romantikus vacsorákat szerveztek, pár napra még Isztamulba is elutaztak, ám úgy fest mégsem sikerült megoldani a problémákat.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fontos számára Anita

Király Viktor korábban a Blikknek azt mondta: „Továbbra is próbálkozunk, küzdünk a házasságunkért, és meglátjuk, mire jutunk. Mindent megteszünk azért, hogy minden olyan legyen, mint régen. Bármi is történt közöttünk, Anita fontos a számomra.”

Kimondták, hogy vége

Mindennek dacára a páros házassága zátonyra futott, egy ideje nem látni őket együtt, nyaralni is külön mentek, Viktor pedig csak kettesben találkozott a kisfiával, a hároméves Kolennel. A Blikk úgy tudja Viktor és Anita kimondták, a kapcoslatuknak vége, sőt már a válással kapcsolatos ügyeket kezdték el intézni.

Nincs visszaút

Egy, a párhoz közel álló forrás szerint már mindketten elfogadták, nincs visszaút. A bennfentes szerint a gyermekük felügyelete kapcsán bizonyára hamar megegyeznek majd, hiszen őt továbbra is közösen szeretnék nevelni, az elmúlt egy évben pedig ebben a témában nem volt vita köztük.

Közös cég

Más egyébből viszont akadhatnak gondok, hiszen Anitának és Viktornak van egy közös cége, amit 2020 nyarán alapítottak, így nem tudni, hogy ennek mi lesz pontosan a sorsa.

Mi lesz a sorsa?

Akár dönthetnek úgy is, hogy mindketten tulajdonosok maradnak, de lehetőség az is, hogy bezárják a vállalatot, de akár egyikük ki is vásárolhatja a másikat.

Na, és a közös otthon?

Viktornak egyébként még van öt másik cége, ám ezeket a házasságkötés előtt alapította, így elméletben ezek nem képezik megegyezés részét a válás során. A szadai közös ingatlan azonban igen. Ebben a házban él amúgy most Viktor, ám azt nem tudni, ez a jövőben is marad-e. Elképzelhető, hogy eladják, a vételárat pedig elosztják egymás között. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Király Vikor és Virág Anita – Forrás: TV2