A kamasz srácok azt hitték jó vicc bevásárlókocsit és kukát a vasúti sínekre rakni, majd videóra venni az ütközést. A nagy csattanás után a vasúttársaság munkatársai szóltak a rendőröknek. Amikor megérkeztek hajnalban a zsaruk a Rákoshegyi vasútállomáshoz egy mellettük elhaladó vonat is nekirohant valaminek, azonnal keresni kezdték a tetteseket.

Bevásárlókocsi a sínen

A 17. kerületi rendőröket még tavaly augusztus 16-án a reggeli órákban a Rákoshegyi vasútállomáshoz riasztották, mivel ott egy személyvonat elsodort egy síneken lévő bevásárlókocsit. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kukát is a sínre tettek

Az információgyűjtés közben a járőrök mellett elment egy másik vonat, ami szintén nekiütközött valaminek; később kiderült, hogy ezúttal egy műanyag kuka volt a síneken.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Videóra vették

A helyszínt körbejárva a rendőrök két fiatal fiút találtak az erdőben, akik elmondták, hogy ők tették a kukát és a bevásárlókocsit a sínekre azért, hogy az ütközésekről videót készítsenek

Összetört bevásárlókocsi

Kamasz srácok

A 14 éves és a 15 éves fiúk elismerték azt is, hogy három nappal korábban is tettek bevásárlókocsit vonatok elé, melyről szintén csináltak videót – írja a Kékvillogó.hu hírportál.

Vádat emelnek ellenük

A feltételezett elkövetőket a rendőrök elfogták, majd közlekedés biztonsága elleni bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A rákosmentei nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az ügy iratait átadták az illetékes ügyészség részére. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezért mehetnek a bíróságra

Itt történt az eset

Képek forrása: rendőrség