Molnár Anikó egyáltalán nem bánta meg, hogy erotikus modellnek állt. Az egykori valóságshow-szereplő most elárultra: miért döntött úgy, hogy 47 évesen egy, sokak által megvetett szakmába vágjon bele és azt sem rejtette véka alá, mennyit keres ezzel a tevékenységgel.

Nem kell senki előtt szégyenkeznie

„Senki felé nincs elszámolni valóm. Nincs férjem, se gyerekem, aki előtt szégyenkeznem kellene, úgyhogy könnyen lehet, idővel szexuális jellegű tartalmak is lesznek az oldalamon. Álszentség lenne kijelenteni, hogy nem feszegetem a határaimat” – mondta a Story Magazinnak Anikó. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Van az a pénz…

„Van az a pénz, amiért az ember beengedi a kamerákat a hálószobájába, maximum nem mindenkinek van hozzá bátorsága. Én nem tartom magam se prűdnek, se képmutatónak. A világ legszabadabb embere vagyok, megtehetem, hogy azt csináljak, amihez csak kedvem támad. Ráadásul 20 éve hallgatom, hogy mekkora lotyó vagyok, pedig soha nem éltem a testemből. Hát, tessék!” – tette hozzá.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Rosszul mentek a dolgai

Anikó élt már jó módban, de amikor kezdtek rosszabbul menni a dolgai, és már az utolsó tartalékaiból tartotta el magát, akkor döntött úgy, hogy regisztrál az OnlyFansre.

Csak magára számíthat

„Nem számíthatok senkire. Nincsen gazdag férjem, aki majd egyengeti az életemet, egyedül rajtam áll, hogy életem végéig párizsis szendvicsen élek-e, mert tisztességes munkából képtelenség megélni ebben az országban” – fogalmazott egyértelműen.

Csaknem ezer előfizetője van már

Hamarosan az internet egyik legnépszerűbb erotikus oldala lett az új pénzkereseti lehetősége, ahol közel 1000 előfizetője van, akik szívesen áldoznak azért, hogy pikáns felvételeket láthassanak róla – emlékeztetett rá a Blikk.

Akár havi 5 milliót is kereshet

„Van, hogy akár havi 5 millió forintot is megkeresek, de ebből azért keményen kell adózni, a bevétel 20 százalékát pedig leveszi az anyacég. Ki kell fizetni a fotósokat, a kollégákat is, egy részét vissza kell forgatni a tartalmak gyártásába, ruhákra, fehérneműkre, cipőkre, de így sem panaszkodom” – mondta Anikó, és hozzátette: egyedül a 75 éves anyukája véleményére ad, aki viszont nem akarta lebeszélni arról, hogy belekezdjen ebbe a bizniszbe.

Felelőtlen vendégek

A BudaPestkörnyéke.hu tavaly írt arról, hogy a pomáz celeb kiakadt a felelőtlen vendégeire. A korábban sminktetoválóként dolgozó Anikót az háborította fel, hogy egyes vendégek időpontot foglalnak szépségipari szolgáltatásra, majd előzetes lemondás nélkül egyszerűen nem jelennek meg a szalonban.

„Szépségipari feketelista”

Molnár Anikó ezek után azt tervezte, hogy egy „szépségipari feketelistát” épít, ahová névvel együtt felkerülnének a hanyag kuncsaftok. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Molnár Anikó. Fotó: TV2