Egy pici figyelmetlenség és kész a baj! Drámai pillanatokat élhetett át péntek este az a várandós kismama, aki mellett a gyermekülésben ott ült a néhány éves kisfia és beléjük hajtott a KÖKI mélygarázsa kijáratánál egy Ford.

Opel Corsát vezetett a kismama

Péntek este a KÖKI Terminál bevásárlóközpont mögé riasztották a hatóságokat. A plaza mélygarázsából igyekezett kifelé egy Opel Corsa, melyet egy várandós anyuka vezetett, mellette ült a kisfia. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Tűzoltók emelték ki a kismamát a roncsból

Egy pillanatra nem figyelt

A BudaPestkörnyéke.hu helyszínen tartózkodó tudósítója szerint úgy történhetett a baleset, hogy az anyuka a Vak Bottyán utcai kijárathoz érve balra, nagy ívbe szabályosan kezdett kanyarodni a Sibrik Miklós úti felüljáró irányába, de elfelejtett elsőbbséget adni, így a neki balról, a felüljáró felől érkező Ford Focus telibe találta, pont a vezetőülés melletti ajtónál.

Fel kellett feszíteni az ajtót

Az autó annyira összetörött, hogy az anyuka nem tudott kiszállni a roncsból, csak az ajtó felfeszítésével tudták kiszabadítani. Az édesanyát és a mellette ülő gyermekét is kórházba szállították a mentők. A Ford sofőrjének a nyaka rándult meg, őt is mentő vitte el további kivizsgálásra.

Járdára csapódott autók

Nem sokkal korábban a 8. kerületben a János Pál pápa tér sarkánál is szóltak a szirénák. A Kun utca – Dologház utca sarkon hetente történik baleset. Pénteken este egy Renault Clio három utassal hajtott egy Nissan Navarra pick-up elé, az ütközést követően mindkét jármű a járdára csapódott, ahol szerencsére nem tartózkodott senki.

A nagy Nissan eleje csak benyomódott

Kórházba vitték az utasokat

Egyik sofőr sem sérült a baleset során, viszont a Renault hátsó ülésen utazó két fiatal hölgy az ütközés hatására egymásnak csapódott, őket a mentők kórházba szállították. Elnézve az összetört autóról készült alábbi képet, szerencsések voltak, hogy közülük egyik sem nem a jobb első ülésen ült.

Csúnyán benyomódott a Clio ajtaja

Kivonultak a tűzoltók

Az esethez a fővárosi tűzoltók is kivonultak, egészen pontosan kigurultak a sarkon található központjukból és áramtalanították a mozgásképtelen járműveket. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Képek: A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni felvételei – Fotó: Gombkötő Krisztián