Hónapok óta együtt van új szerelmével Varga Judit. A bicskei igazgatóhelyettes kegyelmi ügyébe belebukó fideszes politikus, az Állami Számvevőszék elnökével került közelebbi viszonyba. A hétvégén az egyik budapesti luxusszállodában fotózták le őket. A 46 éves Windisch László, a legfrissebb vagyonbevallása szerint már nem él házasságban.

Szállodában fotózták le

Amint arról beszámoltunk, Varga Juditot és az Állami Számvevőszék elnökét egy budapesti luxushotelben fotózta le a 444.hu egyik olvasója el. A fotón egymás kezét fogják.  A volt fideszes politikus és az állami vezető között minden bizonnyal szerelem szövődött. Különböző zártkörű rendezvényeken már hónapok óta együtt jelennek meg, kormánypárti körökben pedig már régóta nem titkolják kapcsolatukat. „Hónapok óta tart a kapcsolatuk, s a baráti társaságukban nem is titkolják, hogy együtt vannak” – árulta el a Blikknek a volt miniszter neve elhallgatását kérő ismerőse.

Együtt mentek a hangversenyre

Például egymás mellett ültek január 4-én a Zeneakadémián, az akkori előadásra Orbán Viktor miniszterelnök is ellátogatott, mégpedig egyik lánya, Ráhel társaságában. Varga Judit volt férje, Magyar Péter is reagált egykori felesége új kapcsolatára: „Tudtam, régi sztori”.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Tavaly még nős volt

Windisch László 46 éves, jelenleg ő az ország legjobban kereső állami tisztségviselője. A fizetése megközelíti a bruttó 6,2 millió forintot, ám ez idén tovább emelkedik, hiszen a bérét mindig az előző évi átlagkereset tizenkétszeresében határozzák meg. Korábbi életrajza szerint nős volt, egy gyermek édesapja, ám a magánéletére vonatkozó részletek az új, ÁSZ-honlapján elérhető dokumentumban már nem szerepelnek. A tavaly leadott vagyonnyilatkozatában Windisch még jelezte, hogy házas, az ideiben viszont már nem.

Több ingatlana van

A bevallásból egyébként az is kiderül, van egy családi háza és egy lakása Budapesten, egy zártkertje Vértesszőlősön és egy másik családi háza Bozsokon. Feltüntetett továbbá egy 16 millió forintos nyugdíjpénztári megtakarítást, kis értékben részvényeket, egy közel 10 millió forintnyi euró-követelést, valamint egy 230 millió forintos tartozást.

3 éve ment tönkre a kapcsolatuk

2021 februárjában derült ki, hogy az igazságügyi miniszter elválik a párjától. Varga Judit akkor a híresztelésekre reagálva csak annyit közölt, hogy semmilyen magánéleti kérdésre nem kívánnak válaszolni párjával. Magyar Péter állítása szerint akkor nem örültek a kormányban, hogy egy miniszterük házassága felbomlik, ezért többen is megpróbáltak nyomást gyakorolni rájuk, hogy béküljenek ki.

Új párja van

Magyar Péter nemrég a Partizánban azt mondta, hogy akkor sikerült rendezniük a kapcsolatukat. Végül 2023 márciusában hivatalos is elvált Varga Judit és Magyar Péter. Tavaly áprilisban pedig Magyar Péter már új párjával posztolt közös fotót Prágából.

Magyar Péter jelentette be

Varga Judit és Magyar Péter 18 évvel a megismerkedésük után, 15 év házassággal a hátuk mögött, három közös gyermekük ellenére váltak el. Akkor Magyar Péter a Facebook-oldalán hozta nyilvánosságra ezt: „Az utóbbi két hónapban egyértelművé vált, hogy a közös utunk Judittal véget ért. A jövőben minden igyekezetünkkel azon leszünk, hogy ugyan külön, mégis közösen minden szeretetet megadjunk a három csodálatos fiunknak” – írta a jó 40 percig nyilvánosan látható, majd privátra állított bejegyzésben, amiben a férfi jelezte, csakis a vidám pillanataikra emlékszik majd.  A Budapest és Környéke hírportál legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 254 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: Varga Judit – Facebook