Sürgős felhívást tett közzé a közösségi oldalán Ganxsta Zolee: a lányával és a kutyájával albérletet keresnek. Mint kiderült, a zenész eladta a házát, vasárnapig ki kell költöznie, emiatt fordult a nyilvánossághoz.

Albérletet keres Ganxsta Zolee

Zana Zoltán a napokban komoly kéréssel fordult ismerőseihez, barátaihoz és a követőihez is. A Facebook-oldalán írta meg, hogy sürgősen ideiglenes albérletet keres a lányával és imádott négylábújával. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt írta a rapper

„Hölgyek, urak, Döggerek és Kartelisták! Egy szokatlanul komoly kéréssel fordulok hozzátok! Az a nagy helyzet, hogy ideiglenes albérletet keresünk a lányommal és drága kiskutyánkkal, méghozzá a lehető leggyorsabban! Az ideális pecó bútorozott, Budapest 3. kerületében, Ürömön, vagy Pilisborosjenőn található, és kertkapcsolattal is rendelkezik!” – írta bejegyzésében a rapper.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

E-mailben várja az ajánlatokat

Majd így folytatta posztját: „Az ajánlataitokat a [email protected] email címre várom, és a legjobbakat természetesen személyesen fogom megkeresni! A megosztásokat pedig külön köszönöm! Csók, Z!”.

Egy kertes házban élt

Zolee egy saját, kertes csúcshegyi házban élt. A Blikknek azt mondta, hogy eladta a házat és átmenetileg van szüksége egy albérletre. Picit elhúzta a dolgot, mert már vasárnap költöznie kell, ezért fordult ismerőseihez és rajongóihoz.

A 3. kerültben szeretne élni

A zenész azt mondta, a felhívásra sokan jelentkeztek, szerinte megoldódik a dolog. Nemsokára pedig új ingatlant vesz, az otthonát Budapesten, a 3. kerületben képzeli el, emiatt ott keres házat.

„Retkes vírus”

Zolee néhány hete szintén a közösségi oldalán azt írta, hogy „kimaradt két koncertidény, úgyhogy hatalmas elánnal vágtunk neki az őszi klubozásnak. Tudjuk jól, hogy országos szinten most kevesebben járnak klubkoncertre a retkes vírus miatt és ahogyan látjuk, megint nem javul a helyzet, ki tudja, mi a f.sz lesz 1 vagy 2 hónap múlva”.

Fizetett tartalmakat állítottak el

Amikor berobbant a koronavírus, Ganxsta zenekara, a többi együtteshez hasonlóan, rengeteg fellépéstől és pénztől esett el. A megélhetésük biztosításához létrehoztak egy zárt csoportot a Facebookon, ahová a körülbelül 2500 forintos beugró kifizetése után exkluzív tartalmak várták a leghűségesebb rajongóikat – írja a Bors.

Devizahitelt vett fel

Ganxsta több mint tíz évvel ezelőtt 40 millió forintos devizahitelt vett fel. Még 2011-ben beszélt a arról, hogy eléggé kedvezőtlenné vált svájci frank alapú hitele, és hogy törleszteni tudja, olyan felkérésekre is rá kellett bólintania, amit más körülmények között biztosan visszautasított volna.

Sok pénzt mulatott el

Az önéletrajzi könyvében korábban arról beszélt, hogy a Kartel után járó jogdíjaknál valamit elbaltázott, ezért onnan csak filléreket kap. Illetve azt is sokat hangoztatta korábban, hogy karrierje első évtizedeiben több lakás és autó árát elbulizta.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Ganxsta Zolee – Forrás: Facebook