Szerzői jogok oltalma alatt állnak az irodalmi, művészeti és tudományos művek, melyek egyéni-eredeti jelleggel rendelkeznek. A szerzői jog a művet komponáló személyt illeti, halála után pedig az örököseit. Ellenben ez megszűnik az alkotó halála után 70 évvel.

Felhasználhatom-e egy híres festő képét vászonképnek a falamra?

Az alkotó halála után 70 évvel már szabadon felhasználhatók a szellemi termékek a szerző nevének megjelölésével. Így tehát az ebbe a kategóriába tartozó művekből akár vászonképet is készíttethetünk.

A művész neve és munkássága már eleve biztosíték a nagyszerű végeredmény elérésére. De vajon igényes lesz a vászonra másolt remekmű is? Ezen a területen egyedülállóan vállal 100%-os pénzvisszafizetési garanciát a Vászonkép Szalon a náluk elkészült képekre.

Érdemes tudni, hogy általában az egyedi termékek gyártására nem vonatkoznak az elektronikus kereskedelem szabályai, ezért a garancia nem követelmény ennél a szolgáltatásnál. Ezzel élve azonban semennyi kockázatot nem vállalsz, ha esetleg mégsem lenne olyan csodálatos a végeredmény. Bár erre nem sok esélyed van. Úgyis az lesz.

Hogyan találok a kiválasztáshoz inspirációt?

A kínálat bőséges. Rengeteg festőművész szebbnél szebb festményei, képei állnak rendelkezésedre. Válogathatsz a korok, a különböző stílusok, irányzatok között és megtalálhatod azt, amelyik a legjobban mutatna a nappalid falán vagy bárhol, ahova szánod.

Ha van kedvenc alkotód, nézz körbe az ő művei között. Egy adott művésznek is volt általában több alkotói korszaka, érdemes ezt is számításba venni, hogy melyik áll hozzád közelebb.

Számos híres festmény esetében nem a művész, a stílus, a technika vagy maga a kép az ismertség és elismertség kiindulópontja. Sokkal inkább annak háttértörténete. A titkok mindig izgalmasak.

Milyen egy magas színvonalú szolgáltatás?

Egy lelkiismeretes vászonképkészítő először előállít egy látványtervet. A vásárló ezt megtekintheti, és csak azután kerülhet sor a legyártásra, miután ő azt jóváhagyta. Így nem történhet olyan hiba, hogy valaki vagy valami esetleg lemarad a képről, netán rossz helyen van elvágva.

A minőségi szolgáltató fő ismérve az is, hogy minőségi alapanyagokkal dolgozik. Csakis azokkal és nem adja lejjebb, akkor sem, ha többe kerül. Mert tudja, hogy megéri a többletköltség a kívánt eredmény érdekében. „Olcsó húsnak híg a leve” – a mondás ebben az esetben is igaz.

Az a szolgáltató pedig, aki igazán elhivatott, biztosan nem hagy ki téged sem a képletből. Folyamatosan kommunikál és egyeztet veled a lehetőségekről, a munka egyes szakaszairól. Nála valóban azt kapod a pénzedért cserébe, amit szeretnél.

A megrendelő ilyen fokú bevonása egyre több vállalkozásnál kezd megmutatkozni. Az együttműködésből csak nívós termék születhet.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.