Elfogta azt a férfit a rendőrség, akitől Berki Krisztián vásárolhatta a halálos mennyiségű kábítószert. K. Istvánra Vecsésen csaptak le a rendőrök, drogot és nagyértékű személygépkocsikat foglaltak le. A TV2 egykori sztárjának holttestét pénteken, lánya találta meg Berki Krisztián lakásának teraszán.

Holtan találták Berki Krisztiánt

Elfogta a rendőrség azt a dílert, akit azzal gyanúsítanak, hogy ő adhatta a drogot Berki Krisztiánnak, akit péntek reggel holtan találtak 9. kerületi otthonában. Mivel kábítószergyanús anyagokat találtak a celeb lakásán, ezért a BRFK a halálesettel kapcsolatos közigazgatási eljárás mellett egy büntetőeljárást is indított az ügyben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lefoglalták a kommunikációs eszközöket

A pénteki helyszínelés során a rendőrség minden kommunikációs és adattároló eszközt lefoglalt, amelyek átvizsgálása még tart. A nyomozók azt vizsgálják, hogy az utóbbi időben Berki Krisztián kikkel beszélt vagy váltott üzenetet telefonon vagy és egyéb platformon. Minden bizonnyal az is kiderül majd, hogy halála előtt kikkel találkozott és merre járt.  

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kokaint találtak a lakásán

A 24.hu azt írja, kokaint találtak a rendőrök a TV2 egykori sztárjának otthonában. A lap megkereste a BRFK-t, hogy megtudják hol tart a nyomozás, válaszukban azt írták, hogy május 6-án ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt.

Vecsésen fogták el

A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit a kihallgatását követően őrizetbe vettek, és kezdeményezték a letartóztatását – írta a BRFK.

Nagyon sok drogot találtak

A 42 éves K. István lakásán bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat és vagyonbiztosítás keretében, két, nagy értékű személyautót foglaltak le.

Egy másik férfit is kihallgattak

A folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, valamint teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Lánya talált rá

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Berki Krisztián holttestét a lánya, Natasa Zselyke találta meg. Hódi Pamelával közös lánya, a 8 és fél éves kislány épp kettesben volt a lakásban Berki Krisztiánnal, és amikor reggel felébredt, már holtan találta meg a teraszon az édesapját. Ezek után hívott segítséget.

Betakarta apját

A 8 és fél éves kislány azt hitte, hogy Krisztián csak alszik, ezért betakarta. Ezután hívta fel Mazsit, aki nem vette fel a telefont. Majd apja híváslistájából tárcsázott egy másik számot, itt  kért segítséget. A mentősöknek is Natasa nyitott ajtót.  

Várják a boncolást

„Várjuk a boncolás eredményét, hogy kiderüljön, szteroid vagy kábítószer ­okozhatta-e a fiam halálát, mert találtak valamit a rendőrök. Pénteken lesz a boncolás, vizsgálják, mitől állt meg a szíve. Nem tudtam, hogy a fiam drogozott” – mondta a tragédia után Krisztián édesanya. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Berki Krisztián – Forrás: TV2