A fővárosban és szinte a teljes agglomerációban, 49 településen lehet már kérni a Spartól házhoz szállítást.

Heti hat napon keresztül, hétfőtől péntekig 8 órától este tízig, szombaton 8 órától délután hatig kétórás idősávokban rendelhetnek a vásárlók.

A hét idősáv valamelyikében igényelt kiszállításért 499-999 forintot kell fizetni, a személyes átvétel (Drive-In) 150 forintba kerül, 25 ezer forint feletti rendelésnél pedig ingyenes a szolgáltatás, mondta Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője a Pénzcentrum.hu oldalnak..

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

A szolgáltatás Budapest teljes területén és 49 környező településen, például Pécelen, Halásztelken, Tökölön, Taksonyban, Szentendrén, Dunakeszin vagy Gödön érhető el.

A Drive-In átvevőhelyek a pesterzsébeti, a diósdi és a szentendrei Interspar hipermarketekben vannak ahol a vásárlók az áruházakon kívül, az autójukban ülve személyesen vehetik át a megrendelt termékeket.

Megközelítőleg 800 000 elérhető háztartás van ma Budapesten és környékén, a jövőben még szélesebb körben szeretnék elérhetővé tenni a szolgáltatást. Az a cél, hogy idővel minél több településen legyen elérhető a házhoz szállítás lehetősége – mondta a kommunikációs vezető.

Kiemelt kép: illusztráció