Előkerült Hosszú Katinka. A háromszoros olimpiai bajnok úszó az elmúlt időszakban eltűnt a nyilvánosság elől és felröppentek a hírek, miszerint gyermeket vár.

Megjelent a közösségi médiában

Az úszóról az utóbbi időben az a hír járta állapotos, ezért lehet, hogy az edzéseket is kihagyja. Most viszont a közösségi médiában tett fel képeket. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Milánóban járt

Eszerint Hosszú Katinka Milánóban járt egy uszodában, majd barátaival találkozott egy étteremben. Köztük az egyszeres olimpiai bajnok svéd Sarah Sjöströmmel. Bár továbbra is találgatják, hogy mi lehet vele, az előtte lévő üres pohár és a kikerekedett arca (jól áll neki) beszédes lehet – írja a Sportal.hu.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Kihagyta az edzőtábort

Hosszú Katinka nem vett részt az úszók thaiföldi edzőtáborában, és egy Tenerifére tervezett állomás is meghiúsult, így a pletykák csak tovább erősödtek arról, hogy gyermeket vár.

Vége lehet a találgatásnak

A Blikk írt arról, hogy elképzelhető: Hosszú Katinkát hamarosan új szerepben láthatjuk tündökölni… A háromszoros olimpiai bajnok életében az elmúlt időszakban sok minden szorította háttérbe az úszást, és könnyen lehet, hogy anyai örömök vetnek véget a pályafutását körülvevő állandó találgatásnak.

Étterem, film, esküvő

Hosszú napjai az elmúlt időszakban gyökeresen megváltoztak. Tavaly éttermet nyitott, bemutatták a róla szóló dokumentumfilmet, a nyár végén másodszor is megházasodott, edző-szerelmével, Gelencsér Mátéval mondták ki a boldogító igent.

Messze került régi önmagától

Eközben a medencéhez kapcsolódó élete a háttérbe szorult, a hazai világbajnokság csalódása után a római Európa-bajnokságon váltóban növelte 97-re felnőttvilágversenyen nyert érmei számát, de messze került régi önmagától. A hozzá közel álló források úgy tudják, a közeljövőben sem az úszás áll az első helyen az életében.

„Szinte bujkál a világ elől”

„Nem véletlen, hogy ritkán hallunk Katinkáról, és szinte bujkál a világ elől, mert babát vár, de nem akarja még az örömhírt nyilvánosságra hozni” – mondta a lapnak egy, a neve elhallgatását kérő közeli ismerős.

Fontosabb az olimpiánál

A családalapítás azért sem lenne meglepő, mert az ifjú pár már tavaly sem rejtette véka alá, hogy ez még az olimpiánál is fontosabb.

Értelmet adhat az életének

„Ma már fontosabb, és sokkal inkább foglalkoztat, hogy otthont szeretnék, boldog házaséletet, gyereket, gyerekeket, akik célt, értelmet adhatnak az életemnek. Ha a következő olimpia lesz az ára esetleg, szívesen megfizetem érte” – nyilatkozta korábban Hosszú.

A kapitány kivár

Sós Csaba szövetségi kapitány néhány hete úgy nyilatkozott, nem kell folyamatosan figyelemmel kísérnie az úszónő felkészülését, az április ob-n látni lehet majd, hogyan dolgozott az elmúlt időszakban. „A bajnokságon pontosan kiderül majd, mennyit ért Katinka munkája” – mondta Sós. De lehet, hogy hamarabb is – ha esetleg mégiscsak bejelent „valamit”. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hosszú Katinka. Fotó: archív