Azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból Gajdos Tamás, miután vasárnap nem jelent meg időben a munkahelyén. A műsorvezető a Híradót és a csatorna reggeli műsorát vezette. 14 évet töltött az ATV-nél.

Távozik Gajdos Tamás

Gajdos Tamás közös megegyezéssel, azonnali hatállyal távozik az ATV hírműsoraiból. A csatornán futó külső gyártású produkciókban továbbra is képernyőn lesz – tájékoztatott közleményben a csatorna. Az ATV hírosztálya köszönetet mond a műsorvezetőnek az elmúlt években nyújtott munkájáért – tették hozzá.

Egy naplós ugrott be helyette

A műsorvezető vasárnap nem jelent meg időben a munkahelyén, ezért György Gabriellának, a Heti Napló Sváby Andrással című műsor riporterének kellett levezetnie az esti híradót az ATV hírcsatornán. 

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Etikai kódex

A csatorna etikai kódexe szerint a műsorvezetőknek az adás kezdete előtt egy órával már az épületben kell tartózkodniuk. Tekintettel arra, hogy Gajdos Tamás ismét megszegte a szabályzatot, ellene azonnali fegyelmi eljárás indul – közölte vasárnap este a csatorna.

Nem először tette meg

Idén június végén,  is volt egy eset, amikor Rónai Egonnak kellett beülnie az ATV Híradó stúdiójába, mert Gajdos Tamás nem jelent meg időben. Akkor Rónai Egon azt állította: élvezte a helyettesítést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Modellként dolgozott

Gajdos Tamás Budapesten született, Gajdos András és Bukovics Magdolna gyermekeként. Gyermekkora óta sportol, például úszott, teniszezett, kosárlabdázott. A 80-as évek férfimodellje, manökenje.

Divatbemutatókon. dolgozott

Tanulmányai mellett pénzkeresési lehetőséget keresett. Egy BNV alkalmával ismerkedett meg szervezőkkel, majd a Magyar Divat Intézethez került, ahol megfelelt, azonnal foglalkoztatták divatbemutatókon. Számos fotója jelent meg, Ország Világ, Ez a Divat és más lapokban, (egyike az első magyar modelleknek).

Sportkarrier

1978 ás 1986 között atléta volt, közép- és hosszútávfutó, 1-szeres bajnok, majd a divatszakmában dolgozott. Tájfutó pályafutását a Spartacus tájfutó szakosztályában kezdte. Később Monspart Sarolta edzőpartnereként az ifjúsági atléták edzésén a budapesti mezei bajnokságon is elindították, hogy meglegyen a háromfős csapat, ahol nyert. A következő 10 évet gyakorlatilag az atlétikai pályákon élte le: leginkább 1500 méteren versenyezett. A futás kapcsán több sportágat kedvelt meg, a tájfutástól a pályatávokig, de a hegyikerékpár, a motoros-autós sportok, a vízi sportok sem maradtak ki.

Tévézni kezdett

1993-tól a Szerencsekerék című műsor műsorvezetője lett. Később a TV2-nél folytatta karrierjét a Tények sportműsorvezetőjeként. A TV2-s időszak után önálló műsorokat készített, autós magazint és a Futtában című futóműsort. Közben „átigazolt” a Sport1-hez és a Hír TV-hez.

14 évig dolgozott az ATV-nek

2009-től az ATV Híradó című műsorának egyik műsorvezetője lett, illetve a reggeli Start című műsor házigazdája.[Rendszeres sportolásra és egészséges táplálkozásra hívja fel követői figyelmét Gajdos Tamás, aki 2018-ban, 60 évesen még mindig sportolt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Gajdos Tamás