Élő adásban jelentette be Vadon Jani, hogy elhagyja a Rádió1-et, ezzel rádiós pályafutását is befejezi. A műsorvezető 15 éve dolgozik Sebestyén Balázzsal, több rádiócsatornán is vezettek közösen reggeli műsort. A nagy páros az RTL-n futó Celeb vagyok, ments ki innen című realityt is együtt készítette.

Elhagyja Balázsékat

„Szeretnénk ezen a felületen is megerősíteni a mai adásban elhangzottakat. 15 együtt töltött év és közös munka után Vadon Jani januártól elbúcsúzik a Rádió 1-től és a Balázsék című reggeli műsortól” – jelentették be a műsorvezetők a Balázsék c. műsor Facebook-oldalán Vadon távozását. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mintha külföldre költözne

Azt írták még, hogy Vadont új kihívások vonzzák, és „szeretné megvalósítani egy sor régóta dédelgetett álmát, amit megértünk és elfogadunk. Kicsit olyan ez számunkra, mint amikor egy családtagunk külföldre költözik”.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Folytatódik a műsor

„Nagyon szomorúak vagyunk, de a legjobbakat kívánjuk neki, és reméljük, hogy megtalálja a számításait”. Azt ígérik, hogy a műsor megújulva folytatja tovább 2024-ben.

Álmait váltja valóra

A távozó Vadon Jani, az Instagramján posztolt hétfőn délelőtt. Azt írta: „Szép dolog az álmodozás, de még szebb, ha az álmaidat valóra is váltod. Én most pont ezt teszem… Hálás vagyok azoknak, akik eddig velem tartottak és azoknak is, akikre a jövőben is számíthatok!”

Sok minden kimaradt az életéből

A műsorvezető adásban azt mondta, sok mindent kapott a rádiózástól, de az állandó munka miatt sok minden kimaradt az életéből. Ezeket szeretné most pótolni, élményekkel gazdagodni, impulzusokat szeretni és több időt töltene a családjával is.

15 éve dolgoznak együtt

Vadon János, Sebestyén Balázs és Rákóczi Feri 15 évig vezették együtt a reggeli rádióműsort 2009 óta, akkor még Pirítós címmel a Danubiuson. Annak megszűnése után Class FM-en kaptak műsort Morning Show címen folytatódott. A Rádió1-en Balázsék címen folytatták a műsor.

Botrányos műsorvezetés

Nemcsak a rádióban dolgozott együtt Balázs Vadon Janival. Együtt vezették az RTL-en a Celeb vagyok, ments ki innen című műsort. Tavaly októberben nagy botrányt kavart a páros, Az RTL adásában a műsorvezetők, megalázó és kiszolgáltatott helyzetbe hoztak egy kolumbiai gyermeket.

Sértegették a gyereket

A műsorvezetők magyarul feltett kérdéseire a gyermeknek minden alkalommal azt kellett felelnie: „Si senor!” („Igen, uram!”). A kérdések közül néhány a fiú intim szféráját sértette, illetve a testalkatán gúnyolódott. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

NMHH büntetés

A Médiatanács januárban megállapította, hogy a jelenettel a médiaszolgáltató megsértette a megalázó, kiszolgáltatott helyzetben lévő személyek öncélú és sérelmes bemutatását tiltó törvényi rendelkezést. A testület határozatában súlyos jogsértést állapított meg, és kétmillió forintos bírságot rótt ki a szolgáltatóra, ezenkívül a jogsértésről szóló közlemény közzétételére is kötelezte.

Kiemelt kép: Rákóczi Feri, Sebestyén Balázs, Vadon Jani – Forrás: Rádió1