Július 3-tól megnyílik a Lágymányosi-öbölnél Budapest egyetlen szabad vízi strandra, a SHO Beach BudaPart, ahol napközben hűsölni, éjszaka szórakozni lehet majd.

Közkedvelt strandolórész

A Lágymányosi-öbölnél már a 20. század elején kedvelt strandolórész volt, aminek kvázi nem is a második világháború, hanem Budapest átalakulása, illetve a Duna szennyezettsége vetett véget, olvasható a We Love Budapest oldalán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Rengeteg változás

A portál azt is írja, hogy az öbölnél az elmúlt időszakban több változás is történt, hiszen itt épül a város legújabb városnegyede, és itt nyitotta meg új helyét a Dürer Kert is.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Fotó a Lágymányosi-öbölről

Fotó: budapart.hu

Természetközeli hangulat

Most pedig július 3-án végre megnyílik a város egyetlen szabad vízi strandja, amire már hosszú évek óta vágyunk. A SHO Beach homokos partjával és természetközeli hangulatával a napsütötte tengerpartok világát hozza Budapestre, írja az oldal.

Hamarosan lehet csobbanni

Fotó: budapart.hu

Hőségben a vízpartra

A nyári hőségben nincs is jobb annál, mint vízparton lenni, a BudaParton kialakított strand pedig még ennél is többet biztosít az odalátogatóknak: vízparti reggeli kávézás, finom ételek és esti koktélozás is várja a szórakozni vágyókat.

Gasztronómiai kínálat

A SHO Chill & Grill beach bar kínálatából a megszokott strandételek közül lehet válogatni, míg a MÁK pop-up az ország egyik legkedveltebb éttermének konyháját hozza a SHO Beachre, így egy kicsit a fine dining világát is megismerhetjük strandolás közben, adja hírül a portál.

Számos programmal készülnek

Továbbá a beszámolóból az is kiderül, hogy a nyári szezonban számos programmal is készülnek a szervezők, így többek között lesznek kulturális estek, gasztronómiai események, bor- és pálinkakóstolók, valamint sportközvetítések is. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép és belső képek: Lágymányosi-öböl – Forrás: budapart.hu