Végre pont kerülhet az öt éve húzódó VV Fanni ügy végére. A mai tárgyalási napon a vád kimondta, a vádlott, B. László minden kétséget kizáróan bűnös.

Még mindig tagad

B. László a védőbeszédében ezúttal is tagadta, hogy bántotta volna a Való Világból megismert Fannit, a család képviselője pedig beszédében így fogalmazott: „Az első fokon életfogytiglanra ítélt fogvatartott által felsorolt ellentmondásokkal az ügyészség nem ért egyet. Kétséget kizáróan az álláspontunk az, hogy a vádlott egyenes szándéka az ölési cselekményben nem vitatható.” A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Súlyosabb büntetés

„Nem hagyható figyelmen kívül az elkövetett magatartása, a megbánása teljes hiánya, a közömbössége, ami miatt azt kérjük, hogy az ítélőtábla a feltételesen szabadlábra helyezésének idejét emelje fel” – mondta a bíróságon az ügyész, miközben a vádlott rezzenéstelen, közönyös arccal hallgatta végig a mondandóját. Néha megrázta a fejét, ezzel fejezve ki valószínűleg egyet nem értését. Az öt éve húzódó ügyben a végső ítéletet a jövő héten mondja majd ki a bíróság.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A pénzét akarta

A korábbi ítélet szerint a férfi anyagi helyzete 2017-ben megnehezült, noha költekező életmódját nem szerette volna feladni, s kereste a lehetőséget, miként juthat készpénzhez. Ekkor egy ismerősén keresztül megtudta, hogy Fanni a lakásán jelentősebb mennyiségű készpénzt tart, amit plasztikai műtétre tett félre. 

Nem tudni, hogyan végzett vele

Az örömlányként dolgozó korábbi valóságshow-szereplőt a hirdetésben lévő számán hívta fel, aki 2017 november 20-án fogadta őt a lakásán, a 13. kerületi Marina-parton. B. László azonban támadólag lépett fel a nővel szemben, azért, hogy megszerezze a pénzt. Fanni a helyszínen életét veszítette, a férfi máig ismeretlen módon ölte meg.

Betette a csomagtartóba

A vádlott a holttestet, valamint a sértett értékeit tartalmazó kézi táskáját, illetve egy női ruhákkal telerakott bőröndöt – a sértett elutazásának látszatát keltve – a mélygarázsban lévő bérelt autójához vitte és ott annak hátsó ülésére helyezte el a sértettet és a táskákat.

A Dunába helyezte a holttestet

Később a fővárosban egy elhagyatott helyen a holttestet a jármű csomagtartójában helyezte el. Másnap reggel a szalkszentmártoni bányatavak közelében a vádlott a Duna-partra hajtott járművével és a sértett holttestét a Dunába rejtette, amely azóta sem került elő.

A holttest nem került elő

VV Fanni holtteste egyébként a mai napig nem került elő, Magyarországon ritka az olyan eset, hogy holttest nélkül születik ítélet, de nem példanélküli, ugyanis a darnózseli hentes esetében is ez történt, ahol a tettes feldarabolta a felesége holttestét. Mint ismert a Fővárosi Főügyészség 2019 októberében emelt vádat az akkor 35 éves, dunaújvárosi férfival szemben, majd 2022 júliusában életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték, azzal a megkötéssel, hogy legkorábban 25 év múlva szabadulhat. Azonban az ügyész súlyosításra irányuló fellebbezését fenntartó indítványt nyújtott be korábban, így másodfokon nem kizárt, hogy keményebb büntetésben részesülhet B. László. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kapcsolódó:

Keményebb büntetést kaphat VV Fanni feltételezett gyilkosa: Magyarországon először történhet ilyen

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL Klub