Öngyilkos lett a fogdában B. János, akit azzal gyanúsított a rendőrség, hogy megölte a feleségét, akinek testét feldarabolta, majd elrejtette.

Eltűnt

A férfi azért volt őrizetben, mert a rendőrség őt gyanúsította a Dunaújvárosban élő S. Andreának meggyilkolása ügyében. Az 56 éves nőnek szeptemberben rejtélyes körülmények között nyoma veszett és kiderült, a legvadabb rémálmokat is felülmúló borzalom áll az ügy hátterében. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Dunába dobta

Ahogy a Kékvillogó.hu hírportál írt róla, a Dunába dobta felesége holttestének egy részét az egykori acélmágnás. A dunaújvárosi házaspár a balatoni nyaralójukba indult még szeptember közepén, legalábbis az ismerősök így tudták. Aztán a nő rejtélyes körülmények közt eltűnt. 

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Férje tűntette el

A rendőrség szerint az asszonyt a férje, az egykor milliárdos haszonnal dolgozó acélmágnás, B. János tüntethette el – írja a Blikk.

Maradványokat találtak

A nyomozók a Dunában megtalálták a holttestét, a gyilkos feldarabolta Andreát, azután dobta a folyóba a maradványokat. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közölte: a gyanúsított által használt kisteherautóban testrészmaradványokat találtak, melyek a feleségtől származnak.

Öngyilkos lett

A rendőrök az asszony fejét találták meg a furgonban. Szeptember 24-én fogták el a zsaruk a dunaújvárosi férfit és rendelték el a letartóztatását. B. János a székesfehérvári rendőrség fogdájában volt őrizetben, ahol öngyilkos lett. Hiába rendelték el a letartóztatását, büntetés-végrehajtási intézetbe nem szállították át.

Eljárás indult

Az öngyilkosságával kapcsolatban a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága az általános közigazgatási rendtartásról szóló törvény szabályai szerint indított eljárást 2022. október 23-án.

Sikeres üzletember volt

B. János a 2000-es években egy acélszerkezeteket gyártó cég ügyvezető igazgatójaként Fejér megye egyik legsikeresebb üzletembereként ismerték, volt olyan esztendő, amikor a vállalat éves bevétele elérte a 3,5 milliárd forintot.

Csődbe ment a cége

A kft. külföldre is szállított, termékeit Németországba, Spanyolországba, Ukrajnába és Brazíliába is exportálta, miközben több száz embernek biztosított munkát. Aztán az évtized végén a cég csődbe ment, jöttek a leépítések és egy merényletkísérlet, amelynek B. János volt a célpontja.

Megtámadta egy munkatársa

Egy elbocsájtott dolgozója késsel támadt a férfire, szívtájékon szúrta meg a vállalkozót, akit életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba, idővel felépült súlyos sérüléséből.

Sokkalta a rokonokat

Az áldozat, S. Andrea szülei már elhunytak, az egyetlen testvérét is elveszítette egy balesetben, gyermekei nem születtek. A legközelebbi hozzátartozói az unokatestvérei. A nő unokaöccse azt mondta, sokkolta őket, hogy ilyen körülmények közt kellett meghalnia rokonuknak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Keresik a nő holttestét – Forrás: Facebook