Épp forgatott a rendőrség a Velencei-tavon, amikor éles riasztást kaptak, így videó készült arról, hogy kimentettek a vízből egy bajba jutott párt. 

Erről a rendőrség hivatalos Facebook-oldalán így számoltak be: “Tegnap éppen a Velencei-tavon forgattunk, amikor vízirendészeink éles riasztást kaptak. Két fiatal órákkal korábban kincskeresésre indult , de a kellemes nyári programból veszélyes játék lett.

Egy nádas terület mellett ragadtak a SUP-jukon, ahonnan az erős széltől nem tudtak kievezni. Bár a kincset nem találták meg, de kollégáink őket igen, és szerencsére nagyobb bajuk sem lett.”- írják.

A videót itt lehet megnézni:

Vízből mentettünk: Velencei-tó

Videón, ahogy kimentünk egy bajba jutott párt a vízből. Tegnap éppen a Velencei-tavon forgattunk, amikor vízirendészeink éles riasztást kaptak. Két fiatal órákkal korábban kincskeresésre indult 🚣♀️, de a kellemes nyári programból veszélyes játék lett. Egy nádas terület mellett ragadtak a SUP-jukon, ahonnan az erős széltől nem tudtak kievezni. 💨 Bár a kincset nem találták meg, de kollégáink őket igen, és szerencsére nagyobb bajuk sem lett. 🙂

Posted by Magyar Rendőrség on Wednesday, July 29, 2020