Összeverekedett egy férfi és egy nő a 8. kerületi Rumbach Sebestyén utcában, majd a nő egy fegyvert is elővett.

A 8. kerületben történt

A 24.hu olvasói információ szerint az eset a 8. kerületben történt, a lap pedig megkereste a rendőrséget is, akik kérdeseikre válaszul elmondták: szerda délután kettő órakor a 8. kerület Térfigyelő Központ értesítette a rendőrséget a Rumbach Sebestyén utca 20. szám előtti verekedésről.

FRISS!

25 millió forint kártérítést kell fizetnie a lúgos orvosnak – Az ítélet után megszólalt az áldozat: “Magyarországon ennyit ér a testem.”

A budapesti rendőrök a helyszínre vonultak

Mkint írják a budapesti rendőrök több egységgel a helyszínre vonultak, a nőt és a férfit elfogták, a lőfegyvert a helyszínen lefoglalták.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Láss a mosoly mögé, vedd észre a jeleket! – ezt üzeni a magyar rendőrség a nők elleni erőszak világnapján

Előállították a nőt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság járőrei a 66 éves férfit és a 21 éves nőt előállították a 8. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűncselekmény miatt indult eljárás, a nő és a férfi elszámoltatása folyamatban van, írja a lap.

EZEKET SE HAGYD KI!

Egyre több a kérdőjel a soroksári futónő meggyilkolása körül, kiderült szeretőjével találkozgatott futás közben a családanya

Meglopta majd olyan súlyosan bántalmazta segítőjüket egy pár, az idős asszony meghalt, holttestét a szemét közé rejtették

Szóváltás fajult el

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő szóváltásba keveredett 66 éves élettársával, majd többször megütötték egymást. A nő ezután a férfi autójából elővette élettársa fegyverét, azt nem irányította rá senkire, és nem is fenyegetett vele senkit. Az elsődleges adatok alapján a két személy nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

Kiemelt kép: Illusztráció