Csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia péntek este az Üllői úton, amikor egy BMW, vélhetően a nagy sebessége miatt, felhajtott a járdára és elütött egy embert.

BMW a járdán

Péntek este az Üllői út 9. kerületi szakaszán ismét felhajtott egy BMW a járdára, majd elgázolt egy embert. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Túl nagy volt a sebesség

A férfi sofőr a Korányi Sándor utcából hajtott ki zöld jelzésen, majd jobbra, a Nagyvárad tér felé akart kanyarodni. Vélhetően a sebessége ehhez túl nagy volt, az autó hátulja ezért megcsúszott, a sofőr erre ellenkormányzott, amitől a BMW jobbra kitört.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elgázolt egy nőt

A gépkocsi felhajtott a járdára, letarolt egy zöld terelőoszlopot, majd a mögötte parkoló kerékpárokat és elektromos rollereket felborította, végül elgázolt egy gyalogos nőt és csak a Márton utca sarkán tudott megállni.

Kórházba szállították

A nő a járdára zuhant és beverte a fejét, vérző sebe keletkezett, a mentők kórházba szállították, de valószínűleg szerencséje volt és nem sérült meg súlyosan.

Letarolta a terelőoszlopokat

A baleset helyszíne

A baleset helyszíne

Felborította a kerékpárokat

Nagy volt a felfordulás ezen a járdaszakaszon

Megúszták az utasok

A BMW utasai és a sofőr sértetlenül megúszták a balesetet. A baleset miatt az Üllői út kifelé vezető oldalán két sávot lezártak, csak a belső sávon lehetett haladni, ami elég nagy torlódást okozott. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: BudaPestkörnyéke.hu/GK