A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy elfoghassák azt a férfit, aki alaposan helybenhagyta a Budapesti Közlekedési Központ egyik jegyellenőrét.

Felvétel készült a tettesről

Az incidensről az egyik menetrend szerinti járat biztonsági kamerája felvételt készített – olvasható a rendőrség honlapján. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Áprilisban történt az eset

A rendőrség azt írja, hogy az eset 2021. április 19-én 10 óra 40 perc körül történt Budapest 2. kerületében, a Szilágyi Erzsébet fasor egyik buszmegállójában.

Ütötte és rúgta

A felvételen látható férfi meglökte, többször megütötte és megrúgta a jegyellenőrt, akivel a buszon előzetesen vitába keveredett.

Őt keresi a rendőrség

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a körözött férfi – Forrás: police.hu